Rustikalno boho vjenčanje

Moje prvo dvostruko vjenčanje i dvostruko krštenje u jednom danu na istoj lokaciji. Dva para prijatelja odlučili su podijeliti svoj dan na svojstven način. Parovi su odabrali rustikalni restoran u prirodnom okruženju koji je trebalo potpuno preurediti za vjenčanje. Ponosna sam jer sam sve dekoracije ručno izradila i time još više naglasila „boho“ rustikalni osjećaj.

1

Mladenci nisu bili opterećeni tradicionalnim normama stoga je vjenčanje prošlo iznimno opušteno, a gosti su uživali, potpuno neopterećeni protokolom, usredotočeni na zabavu i ugodan razgovor.
Od dekoracije sam koristila bijele balone s bršljanom koje sam lijepila na stijenu od šatora te sam tako popunila prostor i sakrila šavove od šatora.

24U interijeru sam prethodno poskidala sve zavjese, „karniše“ obložila padajućim bršljanom koji je dodatno naglasio rustikalni štih prostora. Bijele i zlatne boce sa cvijećem koje sam smjestila unutar prozora savršeno su pristajale ugođaju. S obzirom na temu, umjesto vaza odabrala sam boce s rustikalnim ornamentima koje sam pobojala u patiniranu zlatnu i bijelu boju.

44

412

414Zahvalnice – „čuvarkuće“ idealan su poklon za vaše goste. Provjereno. Prethodno, iz plastičnih posudica presadila sam u staklenke i posložila ih u kutak restorana kod izlaznih vrata kako bi gosti mogli ponijeti svoj primjerak kao uspomenu na vjenčanje.443

Stara kola ispred restorana ukrasila sam mini ružama u teglama i cvijećem u zlatnim bocama. „Bačva želja“ poslužila je kao mjesto gdje su gosti mogli u knjige upisati lijepe misli mladencima. Svaki par imao je svoju posebno izrađenu knjigu želja, dok sam unutar bačve postavila svjetiljku i jednu vazu s cvijećem. Za tu sam priliku napravila drvenu tablu s natpisom koju sam ukrasila bršljanom i cvijećem.

12

13

Slatki stol nalazio se unutar restorana, a mladenke su se odlučile za ukusne mini kolačiće koji su se izgledom potpuno uklopili u novonastali ugođaj.

440

438

Buketima sam htjela naglasiti prirodnost i mladenačku neposrednost, pritom kombinirajući nekoliko vrsta cvijeća, od meni najdražih ranunkula, ruža vuvuzela, mini ruža, božura i hortenzija koje su na svojstven način pronašle svoje mjesto u cjelokupnom ambijentu.

590

Terasa restorana je funkcionalno spojena s interijerom uz pomoć bijelih prozračnih šatora, dok sam iste osvijetlila nizom dijagonalno postavljenog i posebno izrađenog niza retro-žarulja u malim grlima tzv. girlande koje su napajane posredstvom bijele žice. Neutralno, a opet vrlo efikasno rješenje za postizanje ugodne atmosfere.

15

Foto: Ivan Dimnjakovic Photography

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori