Najljepši elegantni šeširi za vjenčanja i svečane prigode s potpisom španjolskog brenda

@nanagolmar

Ljetna vjenčanja po mnogočemu su posebna. Najljepši zalasci sunca i duge, tople noći samo su neki od razloga zašto parovi svoje sudbonosno ‘da’ odlučuju izreći baš u ovim mjesecima. Ako ste pozvani na neko od njih, najvažnije pitanje koje će mnoge djevojke i žene postaviti jest: što odjenuti? Naravno, ovisi o tom gdje se vjenčanje održava baš kao i koji dio dana će ceremonija biti održana. Od vrućine i direktnog sunca najbolje nas skrivaju šeširi, no oni su prema viziji španjolskog brenda Nana Gomar Sombrerería mnogo više od toga. U nastavku pogledajte kako ih nose trendseterice i potražite inspiraciju za vaš idući svečani outfit.

Raskošni šeširi za svečane prigode

@maribella9

Bez obzira na to jeste li uzvanica, kuma ili pak mladenka šeširi su u posljednjih nekoliko godina postali ‘must have’ na ljetnim ceremonijama. Posebno su se istaknuli oni španjolskih brendova, a najljepše komade koji su nam privukli pažnju pronašli smo na Instagram profilu @nanagolmar. Naime, modno osviještene dame svoje su elegantne haljine upotpunile raskošnim šeširima koji su ukrašeni cvijećem, trakama ili pak misterioznim velom. Europske monarhije poznate su po ‘dresscode’ protokolu za posebne prigode. Ženski dio populacije na svoju modnu kombinaciju mora izabrati raskošnu instalaciju u obliku ukrasa za glavu ili pak šešira. Nama se jako sviđa kako se trend proširio i podigao odjevne kombinacije na novi nivo.

@nanagolmar
@bridalada
@erantzamhuarte
@chuchusetmoi
@nanagolmar

Foto: Instagram

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori