Najljepše vjenčanice na tanke naramenice

Iako ćemo često reći kako ovakav tip vjenčanica ne pristaje baš svakome i da ga ne može nositi baš svatko, ima nešto nevjerojatno privlačnu u delikatnim slip vjenčanicama na jako tanke naramenice.

Ove vjenčanice ističu ruke i ramena, a ako su tako dizajnirane, s dubokim izrezom na stražnjoj strani, u prvi će plan istaknuti i leđa, što na pravoj konstituciji može biti vrlo atraktivan prizor. Ženstvene su i senzualne, a istovremeno i vrlo ukusne, zbog čega se sve više mladenki odlučuje za trendi slip vjenčanice. Isfurati ih mogu i modne klasičarke i boho duše, a uz ovako jednostavne vjenčanice, sve na kraju ovisi o stylingu i u kojem ćete smjeru s njime otići, odnosno hoće li ostatak vašeg vjenčanog looka biti podjednako minimalistički ili ćete mu dodati neke atraktivne cipele, nakit i detalje za kosu. Iz bridal kolekcije na Net-a-Porteru izdvojili smo najljepše slip vjenčanice za ovu i nadolazeću bridal sezonu.

Alex Perry
Halfpenny London
Rasario
Galvan
Michael Lo Sordo
The Row
Stella McCartney
Michael Lo Sordo
Les Rêveries
Halfpenny London
Galvan

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori