Od balerinki do visokih potpetica: 12 najljepših bridal cipela

Kad je riječ o planiranju vjenčanja, osim na izbor lokacije, najveća je pozornost stavljena na izbor vjenčanice jer je ona ta koja dolazi u prvi plan i o kojoj se kasnije još dugo, dugo priča. Međutim, da bi vjenčani look bio potpun, vrlo je bitno staviti pozornost na detalje – od make upa i frizure, preko vea pa do nakita i cipela, velika pažnja poklonit će se svakoj od ovih stavki. Govoreći o cipelama, one se trebaju “nadopunjavati” na vjenčanicu, a nerijetko su i ključan detalj, osobito kad se radi o jednostavnim vjenčanicama pa su statement modeli ti koji zaokruže cijeli look. Buduće mladenke sve veći naglasak stavljaju na udobnost bridal cipela kako bi u njima mogle nesmetano plesati i uživati cijelu noć – tu su u prvi plan došle ravne sandale, balerinke pa čak i gležnjače, a mladenke su brzo dokazale kako su i takvi modeli savršen izbor za veliki dan.

Ipak, ako volite klasiku, izdvojili smo i nekoliko odličnih modela s tankom, visokom potpeticom koji će se divno uklopiti uz različite modele vjenčanica. Ako želite visoke potpetice, a bojite se da bi mogle biti neudobne, savršen su izbor sandale s blok petom u kojima će svaka mladenka moći neometano plesati cijelu noć. Balerinke odavno više nisu rezervirane samo za svakodnevne prigode, nego su postale must have model kad je riječ o formalnijim i svečanijim prigodama – trendseterice ih nose kao sastavni dio outfita za posao, a i u svadbenim su prigodama postale i više nego dobrodošle. Bijeli modeli dolaze u klasičnim i slingback verzijama, a prekrasno izgledaju upotpunjeni cirkonima i mašnama koje daju dodatnu dozu romantike. U nastavku smo izdvojili nekoliko prekrasnih modela bridal cipela, a vjerujemo kako ćete pronaći idealan model za sebe, bez obzira na to nosite li klasične visoke potpetice, balerinke ili ravne sandale.

Alexandre Birman
Miu Miu
Tabitha Simons
bridal cipele
Margaux
bridal cipele
Balenciaga
bridal cipele
Studio Amelia
bridal cipele
Musa
bridal cipele
Francesco Russo
bridal cipele
Christian Louboutin
bridal cipele
Prada
bridal cipele
Paul Andrew
bridal cipele
Aquazzura

Foto: Instagram (@ateliermargaux) Moda Operandi, Net a Porter

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori