Vjenčanje iz bajke

antonija nekic (7)

Iako Hrvatska možda ne obiluje velikim brojem restaurianih, a opet funkcionalno prilagođenih vila povijesnog značenja poput reprezentativnih građevina u svijetu, već samim googlanjem možemo pronaći impresivne i više nego zadovoljavajuće lokacije. 

Ovo vjenčanje snimljeno je u Irskoj, ali Hrvatska je također maštovita po pitanju najma raskošnih tradicionalnih vila ili čak dvoraca.

Ukoliko ste ikad pomišljali organizirati raskošno vjenčanje, ove fotografije će vas osvojiti. No, prije no što krenete planirati, slijedi nekoliko savjeta.

antonija nekic (16)

Na samom početku, moramo odvagnuti funkcionalnost i izgled vile, odnosno pronaći objekt, odnosno lokaciju, a  koja će nam istodobno pružiti cjelokupnu infrastrukturu.  Isto tako, u skladu s našim preferencijama, moramo suziti izbor na vile s povijesnim  značenjem ili suvremene vile koje su na skladan način uklopljene u okruženje, primjerice u Istri. No, zašto uopće komplicirati život i prirediti vjenčanje u vili? Pa, recimo da postoji cijeli niz prednosti koje je nemoguće navesti u ovom formatu. Osobno, iako potpuno „objektivna“, navijam za vjenčanje u vili, a prvenstveno iz sljedećih razloga:

antonija nekic (17)

Izgled – ima li ičeg ljepšeg od vjenčane ceremonije u raskošnom vrtu ili vinogradu okruženom autohtonom vilom s intimno rasvjetljenim pročeljem?

Događanja – istraživanje skrivenih vinskih cesta u društvu naših prijatelja i obitelji ili slična razgledavanja koja možemo organizirati uoči, na dan ili poslije vjenčanja, idealan produženi vikend.

Minimalno dekoriranje lokacije – impresivne lokacije, same po sebi pružaju bogatu scenografiju vjenčanja, koje ne trebamo maskirati dekoracijama.

Atmosfera – pravi „stress relief“, izvan prometne vreve i bez poslovnih migrena.

Gastronomski užitak – ponuda autohtonih delicija.

Transport – Hrvatska je odlično povezana prometnicama i zračnim linijama, tako da gosti iz udaljenih krajeva mogu lako pronaći najskrovitije lokacije na kojoj se nalazi vila.

antonija nekic (5)

Ujedno, cijene smještaja van sezone su znatno niže, dok nam se otvaraju lokacije koje su primarno u ljetnom razdoblju bukirane od strane inozemnih gostiju. Ovakva vjenčanja još uvijek nistu učestala u Hrvatskoj, no inozemni su odavno prepoznali Hrvatsku kao idealnu destinaciju za vjenčanja, stoga planirajte unaprijed aktivnosti pronalaska vaše idealne vile.

Do tada maštajte i uživajte u ovom vjenčanju iz snova čije fotografije potpisuje Antonija Nekić.

antonija nekic (18)

antonija nekic (15)

antonija nekic (10)

antonija nekic (9)

antonija nekic (8)

antonija nekic (13)

antonija nekic (11)

antonija nekic (3)

antonija nekic (12)

antonija nekic (7)

antonija nekic (1)

antonija nekic (6)

antonija nekic (2)

Foto: www.antonijanekic-photo.com, Facebook

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori