Zagreb je grad koji živi za modu, a ovaj projekt je pravi dokaz

Zagreb je grad koji živi za modu, a
ovaj projekt je pravi dokaz

Zagreb Fashion Destination ponovno donosi osvježenje, a ove su godine sve oči uprte u njega. Naime, 9. i 9. travnja su datumi koje morate upisati u svoje rokovnike. Svi zaljubljenici u modu i ove će godine uživati u zagrebačkom spektaklu pod već poznatim nazivom, Zagreb Fashion Destination. Nakon i više nego uspješnog prošlogodišnjeg, ove godine dolazi u još većem stilu i donosi toliko željno iščekivano osvježenje.

Zagreb Fashion Destination

Zanimljiva modna priča će u trajanju od dva dana predstavit brojne dizajnere i njihova djela koja su, definitivno vrijedna pažnje. Zagreb Fashion Destination je inspiracija i mjesto je susreta mladih i već afirmiranih kreatora, koji na ovoj modnoj i medijskoj platformi prikazuju ono najbolje od sebe. Svoj trud, kreativnost, inovacije te koji na svojevrstan način kreiraju trendove i u svima nama stvaraju osjećaj i predmet žudnje prema viđenom.

Tvornica kulture Zagreb, mjesto je gdje će se i ove godine održati ova moda manifestacija. Naravno, pod budnim okom osnivača i producenta Tončija Šundova koji Zagreb smatra središtem, koje prije svega, živi za modu. Fenomenalnu i kreativnu kampanju snimila je Jelena Balić. Fotke savršeno prikazuju viziju, modnu ideju i snažnu kreativnu energiju kojom zrači cijela priča oko Zagreb Fashion Destination-a. Postoji li ljepši način na koji započeti proljeće ako ne kroz događaj poput ovog?  Ne sumnjamo, da će ovaj događaj pokupiti ovacije i uvesti nas u svoju pozitivno zaraznu priču, kojoj ćemo se veseliti iz sezone u sezonu.

 

Foto: Jelena Balić

Učitati još
Zatvori