Napokon je stigla savršena proljetna kolekcija – JW Anderson za Uniqlo

Napokon je stigla savršena proljetna
kolekcija – JW Anderson za Uniqlo

Pokrenuta je najnovija suradnja JW Andersona s Uniqlom i moramo priznati da nam daje ozbiljne proljetne vibracije. Inspirirana kulturom jedrenja i mora, kolekcija je sada dostupna i još ima komada dostupnih za kupnju! Od platnenih jakni koje ćete držati u svom ormaru dugi niz godina do nautičkih kapa i torbi. Predlažemo da svoju capsule garderobu kreirate baš na vrijeme za proljeće.

„More je sastavni dio mog života još od malih nogu. Nadam se da će ljudi uživati ​​u uključivanju ovog pomorskog stila u svoje ormare“, objašnjava Anderson.

Dizajnerova neobična estetika oduvijek se briljantno kombinirala s Uniqlom, brendom poznatom po svojim tehničkim tkaninama i utilitarnim siluetama. Obožavatelji će, međutim, odmah prepoznati dizajnerski procvat i bujnu paletu boja plave, žute, crvene i zelene koja je gotovo uvijek prisutna u njegovim kolekcijama.

Što se tiče komponente muške odjeće, košulje su u prvom planu. Kao što je standard za UNIQLO-ove kolekcije predvođene dizajnerima, svaki komad dolazi u oversized silueti, s opcijama kratkih rukava u šambreju, karo i prugama, dok su verzije s dugim rukavima jednobojne ili s neusklađenim prugama. Dodatne opcije uključuju nautičku gornju odjeću, kontrastne polo majice, majice na pruge, trenirke s logotipom, cijeli niz dodataka, kratke hlače i traperice.

Stilovi ženske odjeće uključuju majice kratkih rukava s proširenim rubom, veliki izbor haljina, maksi suknji, polo majice, bluzu i joggerice u kargo stilu. Ostali komadi uključuju ležernu jaknu koja dolazi u bež, crvenoj i tamnoplavoj boji, kao i combat joggerice koje bi ovog proljeća izgledale sjajno s majicama na pruge. Anderson je mislio i na dobre šešire koji su neophodni za svaki odmor na plaži.

Cijela kolekcija JW Anderson x UNIQLO SS22 dostupna je u trgovini i putem UNIQLO webshopa.

Foto: Uniqlo

Učitati još
Zatvori