Teuta Mesaroš i Piccola predstavljaju zajedničku liniju kozmetičkih torbica!

Teuta Mesaroš i Piccola predstavljaju
zajedničku liniju kozmetičkih torbica!

Idealna kozmetička torbica po mjeri modernih žena

Kozmetička torbica jedna je od onih neizostavnih stvari u životu svake žene – bilo u njenoj svakodnevici ili u posebnim prilikama, poput putovanja. Male i velike, jednobojne i šarene, gumene i plastične ili od prirodnih materijala… U svom životnom vijeku isprobale smo sve moguće varijacije na temu i otprilike prepoznale same za sebe što nam najbolje odgovara te kakav tip i model kozmetičke torbice može skladno pratiti naš dnevni ritam.

TEUTA X PICCOLA KOZMETIČKE TORBICE

Ako vi još uvijek niste pronašle svoju ‘the one’ kozmetičku torbicu koju ćete obožavati odsad do vječnosti, dobra je vijest da su na dizajnu jednog uistinu savršenog modela snage udružile Teuta Mesaroš i Doriana Miletić. Teuta je naša poznata frizerska stilistica koja je sa svoje strane dobro znala kako bi izgledala njena idealna kozmetička torbica, a Doriana je vlasnica omiljenog domaćeg brenda Piccola koja je Teutine ideje odlučila pretvoriti u stvarnost.

Rezultat je TEUTA X PICCOLA linija kozmetičkih torbica, a sve o modelu koji su zajedno napravile i koji je vrlo jednostavan, praktičan, a opet vrlo, vrlo stylish i chic, ove dvije kreativke otkrile su nam u nastavku!

  • Vas dvije ste kliknule, doslovce samo digitalno – kad ste se ustvari upoznale? Kako ste došle na ideju TEUTA x PICCOLA linije kozmetičkih torbica?


Teuta: Ideja za dizajniranjem torbice je zapravo počela spontano, u želji da sebi kreiram kozmetičku torbicu koja bi ispunjavala sve moje kriterije. Nazvala sam Dorianu i počela nabrajati kako želim da moja kozmetička torbica izgleda, na što je ona rekla, kroz šalu, da napravim čitavu takvu jednu liniju torbica za Piccolu. I tako smo krenule u priču. S obzirom da imam neke njezine torbe i da sam se uvjerila u kvalitetu brenda Piccola, ideju sam zapravo odmah prihvatila.

Doriana: Spletom okolnosti i trenutne situacije u svijetu, Teuta i ja smo ‘kliknule’ na Instagramu, koji je evo zaista platforma koja povezuje ljude. Razmijenile smo nekoliko poruka, čule se telefonski i dogodila se suradnja! Tako smo odlučile da ćemo skupa napraviti proizvod gdje možemo spojiti vlastite ideje, interese i zajedno ostvariti suradnju koja ustvari zahtijeva puno strpljenja i komunikacije, prilagođavanja… Pogotovo u trenutnoj situaciji u kojoj živimo. Digitalna suradnja za mene je bila u potpunosti nešto novo, ali moram priznati da me iznenadilo kako je lako ostvariva, kad osoba s druge strane ima poštovanja, razumijevanja i na kraju slična razmišljanja.

  • Teuta, otkud želja da dizajniraš kozmetičku torbicu? Što ti je bilo važno u procesu izrade? 

Teuta: Torba Teuta x Piccola je zamišljena kao lijepa kozmetička torbica u koju stane sve što mi treba kada idem na put, bez da puca po šavovima, a da nije preglomazna. Šampon, maska za kosu, parfem, kreme, serum… Nema veze radi li o muškarcu ili ženi, evo iskreno.

Dizajn Teuta x Piccola je zapravo jako jednostavan i minimalistički, što smatram da je uvijek najteže pronaći. Još od prije znam da Doriana koristi samo kvalitetne materijale i vrhunsku kožu, što mi je također bilo jako bitno. Inicijali na njoj su mi super – personalizacija daje određeni šarm, a i mislim da je to super poklon za mamu, sestru, prijateljicu, ženu, curu, dečka, muža… Ja bih bila sretna da mi netko pokloni ovakvu torbicu! 

  • Doriana , je li ovo tvoja prva suradnja s jednom poduzetnicom? Što te privuklo suradnji s Teutom?

Da, ovo je moja prva ovakva suradnja i nadam se jedna u nizu od mnogih u budućnosti. Teutu pratim na društvenim mrežama već duži niz godina, isto kao i razvoj njezinog posla te sam se mnogo puta uvjerila u to koliko je posvećena svemu što radi i koliko u tome zapravo uživa. Ja to iznimno cijenim jer je u današnjem svijetu, kao žena, individualka i samo s idejom, zaista teško uspjeti. Teuti me privukla njezina posvećenost poslu i obavezama, ozbiljnost i konkretnost. Zajedničke ideje i razmišljanja su bile samo točka na i.

  • Doriana , inače veliku pažnju poklanjaš izradi, dizajnu i materijalima koje koristiš – otkrij nam više o tome!

Da, za mene je to iznimno važno. Kvalitetan proizvod je vrijedan svakog utrošenog sata nervoze i neizvjesnosti pri traženju i nabavljanju materijala. Često je to jako teško u Hrvatskoj, ali meni je to jedna od najvažnijih stvari pri kreiranju proizvoda. Vodim se razmišljanjem, da isto onako kako se ja osjećam kada primim novi proizvod u ruke, tako želim da svaka moja klijentica ima isto, divno iskustvo.

  • Teuta, ova torbica je ustvari multifunkcionalna, ne mora se koristiti isključivo u svrhu kozmetičke torbice… Kako ćeš ju ti koristiti?

Kada sam dobila prvi primjerak torbe shvatila sam da su previše lijepe da bi bile samo essential bags (smijeh). Sigurno ću je nositi i kao pouch torbicu, jer u nju stane sve što treba za odlazak u grad na kavu!

TEUTA X PICCOLA kozmetičke torbice naručiti i personalizirati možete putem Instagram profila piccola.hr, a uskoro će one biti dostupne za kupovinu i u Teuta webshopu.

Foto: Rajna Raguž

Preporuka

Zatvori