Predstavljena capsule kolekcija nastala u suradnji s Meghan Markle

Predstavljena capsule kolekcija nastala
u suradnji s Meghan Markle

Smart Set capsule collection

Nakon dugačkog iščekivanja, Meghan Markle konačno je predstavila svoju capsule kolekciju pod imenom Smart Set. Vojvotkinja od Sussexa udružila se s humanitarnom tvrtkom Smart Works i kreirala kolekciju za žene kojoj je cilj potaknuti i stvoriti osjećaj zajedništva. Još je u rujanskom izdanju časopisa Vogue istaknula koliko joj je bitno humanitarno djelovanje, a odabrala je tvrtku Smart Works jer joj se sviđa mreža žena koje se međusobno podržavaju i osnažuju u profesionalnom djelovanju.

Smart Set capsule collection

Kolekcija je sastavljena od Jigsaw odijela, John Lewis&Partners torbe, haljine Marks&Spencer i bijele košulje Misha Noo, a odiše minimalizmom i klasičnim krojevima koji imaju svrevremenski karakter te su nosivi u različitim prigodama.

Smart Set capsule collection
Smart Set capsule collection

Navedene je komade moguće kupiti odabranim trgovinama i na internetu, a za svaki kupljeni artikl, ekvivalent iznosa bit će doniran humanitarnoj tvrtki Smart Works koji se fokusira na žene, njihov rad i uključivanje u poslovnu zajednicu, a pomogao je već više od 11 tisuća žena da se u Velikoj Britaniji vrate na posao u posljednjih pet godina. Za vrijeme nastajanja kolekcije, Meghan je često privatno posjećviala Smart Works centre u zapadnom Londonu, a u prošlosti je i donirala komade iz vlastitog ormara. Kaže kako je često znala naići na odjeću koja ne bi svima odgovarala veličinama ili bila stilski odgovarajuća pa je upravo iz tog razloga zamolila dizajnerske brendove Marks & Spencer, John Lewis & Partners, Jigsaw i Misha Nonoo da osmisle klasičnije krojeve kako bi se stvorila kolekcija idealna za odlazak na posao.

John Lewis & Partners kožna torba
Marks & Spencer haljina
Jigsaw odijelo

Foto: Smart Works, Marks & Spencer, John lewis & Partners, Jigsaw Misha Nonoo

Učitati još
Zatvori