Vikend shopping meka u kojoj vas očekuju popusti do 80%

Vikend shopping meka u kojoj vas
očekuju popusti do 80%

Iskoristite ovaj vikend za shopping

Blagdani nam polako kucaju na vrata, a s njima i stalna potraga za novim outfitom i poklonima. Ako ste i same u dilemi kada je pravo vrijeme za predblagdanski shopping, usudili bi smo se reći – upravo sada. Idealno je vrijeme za shopping i pripremu za blagdane. Napunite vrećice uz brojne shopping popuste jer su trgovine u Westgate Shopping Cityju pripremile vrtoglave popuste.

Kad su u pitanju outfiti ove sezone apsolutna vladarica će biti smeđa

Ako pričamo o tamnim i neutralnim bojama, smeđa boja je povijesno zauzela stražnje mjesto u odnosu na boje kao što su plava, crna ili siva. No, godine odabira drugih boja zapravo su odigrale veliku ulogu u povratku smeđih odjevnih kombinacija. Brojni dizajneri koriste upravo ovu zemljanu boju kao način kontrasta u odnosu dizajna i seksi silueta ili ženstvenih komada, što je rezultiralo nenametljivom elegancijom koju je teško postići s bilo kojom drugom bojom.

Modni brendovi Reserved, House i Sinsay u Westgateu su pripremili odličan popust od 20% na cjelokupan asortiman po redovnim cijenama pa je to idealna prilika za kupnju statement komada poput kaputa. 

S obzirom na trenutnu sklonost minimalizmu i neutralnim tonovima, ova prirodna boja jednako je dobro prihvaćena na pistama ali i u street style komadima. Ove sezone dodajte barem jedan komad u smeđoj boji u svoj ormar ili se pak obucite od glave do pete u istim tonovima toplo smeđe.  

Modni dodaci u smeđoj su apsolutni must-have a svoje pronađite u Mohitu jer nas čeka 20% na cjelokupan asortiman modnih dodataka.

Znamo da među vama ima i mama koje vole uskladiti outfit sa svojim klincima i klincezama, e pa odlična je vijest da je trgovina Baby center pripremila popust od 30% na dječju odjeću i obuću po redovnim cijenama. Sigurni smo da ćete se modno uskladiti i zabljesnuti na božićnoj obiteljskoj fotki ?

Naravno, tu se krije još puno puno popusta i događanja jer Westgate slavi rođendan, a sve ih pronađite ovdje.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori