Crna izgleda neodoljivo na novim Alduk modelima

Crna izgleda neodoljivo na
novim Alduk modelima

Poznati hrvatski dizajner Ivan Alduk je nedavno predstavio novu kolekciju i modnu kampanju naziva “Antonym”, a sada nam donosi pripadajući lookbook. Ova izazovna i doista specifična godina je pred cijelu modnu scenu postavila velike zahtjeve, odricanja i promjene, ali čini se da se Alduk sa svojim timom jako dobro nosi s takvim izazovima. Godina mu je, uprkos svim poslovnim promjenama nastalim zbog pandemije covida-a, počela izvrsno i to pojavljivanjem njegova dizajna na crvenome tepihu Zlatnih globusa, a nastavila se otvaranjem posebne, prostrane Alduk trgovine na adresi Trg kralja Tomislava 19 gdje svi zaljubljenici u hrvatski dizajn mogu pogledati, isprobati, kupiti ili naručiti haljine i vjenčanice.

“Termin za dolazak u naš dućan nije potrebno dogovarati već je dovoljno svratiti u radno vrijeme od 12 do 20h svaki radni dan, a subotom od 9 do 15h. Rezervaciju termina tražimo samo za isprobavanje vjenčanica kako bi svaka klijentica mogla imat privatnost i dodatnu osobu iz našeg tima koja će joj pomoći stručnim savjetima. Naš novi dućan efektna arhitektonskog rješenja je poslužio kao izvrsna kulisa nove kampanje za aktualnu sezonu”, izjavio je Ivan.

Nova Alduk kolekcija naziva “Antonym” je drukčija od prethodnih, veliki naglasak je stavljen na dnevne odjevne kombinacije koje se lako kombiniraju za razne životne potrebe. Od 56 modela koliko ih je dizajner predstavio u novoj kolekciji mi smo posebno izdvojili one u crnom tonu koji odišu luksuzom i jako se lako kombiniraju s ostatkom našeg ormara. Dosta smo sigurni i da je riječ o komadima koji nisu pomodni već su nosivi sezonama.

Kombinezon s efektnim volanom ili pak s rukavima i čipkom je izvrsna alternativa haljini, a lagano se kombinira i izvrsno odgovara uz visoku štiklu, kožnatu jaknu ili baloner. Čipkaste haljine u kratkoj ili koktel dužini su super izbor za vječite romantičarke i posebne situacije kao što su proslave, vjenčanja i promocije. Nas su se posebno dojmile žakardne haljine s puf rukavima i nabranim detaljima koje lako možemo zamisliti u kombinaciji s čizmicama i kožnatom jaknom.

“Opsežna kolekcija traži razrađenost cijele teme stoga smo se poigravali s raznim tkaninama i teksturama. Neke su više za dnevne, poslovne obaveze, a neke za večernje, svečanije. U ovoj kolekciji smo se maknuli od strogih linija pa imamo lagani oversize i nabiranje koje svakako pridonosi udobnosti nošenja. Moj favorit su žakardne haljine i to midi varijanta s korzetom koja izvrstno utjelovljuje ALDUK estetiku koju godina razvijam, nadopunjujem i mijenjam, a mojim klijenticama se to izuzetno sviđa”, dodao je Ivan.

Poslovne haljine pencil kroja i dužine do ispod koljena s rukavima ili nabiranjem na gornjem dijelu su izvrstan primjer kako se i dizajnerska haljina može lagano uklopti u svakodnevnu garderobu i nositi u više prilika. Novu Alduk kolekciju možete pogledati na web stranici alduk.hr ili u dizajnerovu dućanu na adresi Trg kralja Tomislava 19 u Zagrebu.

Ivan je najavio da već radi na novoj kolekciji, a prije toga će predstaviti posebno dizajnirane t-shirtice i sweatere! 

Foto: PR

Učitati još
Zatvori