Lidl tenisice i čarape ponovno stigle u trgovine
Lidl tenisice i čarape ponovno stigle u trgovine

Lidl tenisice i čarape ponovno
stigle u trgovine

Moda je brza i mijenja se na tjednoj bazi. Trendovi dolaze i odlaze, a s obzirom na promjene i na to kako je potrošače sve teže osvojiti, potrebno je puno truda kako bi neki komad postao viralan i hit. Lidl je izbacio modnu kolekciju naziva LidlbyLidl koja je osvojila svijet, a unisex tenisice i čarape iz istoimene kolekcije su bile rasprodane odmah.

Kasnije su se po troduplo većim cijenama prodavale na raznim kanalima i nikome nije bilo jasno zbog čega se dogodila tolika pomama. No, u Lidl trgovine je došla nadopuna kolekcije s novim modelom tenisicama za koje vjerujemo kako će biti jednako popularne.

lidl

Lidl tenisice koje su osvojile svijet

Ove zime naglasak je na vibrantnim i zaigranim kombinacijama, a kako ih postići saznajte u nastavku. Sportske tenisice su odavno prestale biti isključivo funkcionalan detalj, a postale modni dodatak koji se može kombinirati na sve. Dokaz tome su i visoke modne kuće koje su izbacile svoje modele sportskih tenisica. Osim toga, modne kolaboracije između visokih modnih kuća i sportskih brendova su neki od najvećih trendova.

Lidl model se apsolutno uklapa u ovu modnu priču, a u kombinaciji s Lidl čarapama možete kreirati outfit u kojem ćete biti zamijećeni. Riječ je o unisex modelu koji je udoban. Možete ga nositi na casual i sportske kombinacije. Predlažemo ga kombinirati na traperice i puffer jakne. Lijepo će se uklopiti i na duge haljine u kombinaciji s kaputom. Što god odabrali, nećete pogriješiti jer je riječ o upečatljivoj kombinaciji. Sve Lidl novitete možete pogledati ovdje.

Foto: Lidl

Učitati još
Zatvori