Danski online shop koji ima najbolje tenisice za žene

Danski online shop koji ima
najbolje tenisice za žene

Tenisice kao kategorija obuće u našim su životima prisutne oduvijek i bit će tu vjerojatno zauvijek. No samo s vremena na vrijeme uspiju se kraj ostale obuće probiti do modnih must have komada i zbilja postati mainstream. Unazad nekoliko sezona, vidjeli smo da su se strasti širokih masa utišale kad je riječ o popularnim sportskim brendovima, a fashionistice su preferirale manje, alternativne brendove kao što je primjerice Veja.

No, s novim athleisure valom koji nam se neminovno nametnuo prošle godine i sigurno će ostati prisutan i ove, tenisice se nameću kao logična kruna svake kombinacije koja uključuje trenirku ili tajice. Uzevši to u obzir, još uvijek se nije isprofilirao it model tenisica koji će ove godine nositi svi – ponuda na tržištu je zaista šarolika, moglo bi se reći da minimalistički clean modeli u stilu Stan Smitha polako odlaze s trona, a zamjenjuju ih sportski modeli 90-ih – sjećate se, one tenisice koje su uglavnom bile rezervirane samo za sat tjelesnog?

NAKED Copenhagen

A kad je riječ o kulerskim modelima, jedan danski online shop (koji dostavlja u Hrvatsku) u svojoj ponudi ima najbolje od najboljeg – prateći sve najnovije trendove. NAKED u svojoj ponudi ima sve relevantne brendove, a lansira samo njihove najposebnije modele, bilo da se radi o specijalnim suradnjama ili bojama koje ćete teško naći na drugim mjestima. Također, imaju i apsolutne klasike – sve ono što ljubiteljice tenisica vole i traže. Rezerviran je samo za žene, a nedavno su u portfolio dodali i mini me sestrinski brend tenisica za klince.

Kao što smo već rekli, dostavljaju u Hrvatsku – cijelu ponudu možete pogledati ovdje.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori