Tri poznate Hrvatice u novoj kampanji Aleksandre Dojčinović

Tri poznate Hrvatice u novoj kampanji
Aleksandre Dojčinović

Sandra Perković, Iva Radić i Branka Krstulović

Sandra Perković, Iva Radić i Branka Krstulović

Tri uspješne žene, tri stila i jedan brand kratki su sažetak nove Lei Lou kampanje, u kojoj je dizajnerica Aleksandra Dojčinović glavne uloge povjerila svojim trima prijateljicama – Sandri Perković, Branki Krstulović i Ivi Radić. Sandra, višestruka olimpijska pobjednica i jedna od najuspješnijih svjetskih atletičarki svih vremena, Iva, vlasnica lifestyle portala journal.hr i Branka, direktorica marketinga i promocije CineStara okupile su se na ovom snimanju u Kaptol Boutique Cinema s posebnim povodom, kako bi obilježile pokretanje Lei Lou web shopa. To je još jedna sjajna novost u poslovanju zagrebačke dizajnerice, koja će na ovaj način postati još dostupnija svim svojim klijenticama u i izvan granica Hrvatske.

Branka Krstulović

Branka Krstulović

U zanimljivoj su priči uspješna sportašica i dvije poslovne žene utjelovile moderne Lei Lou djevojke koje svoje haljine, čak i kad imaju prizvuk svečanog, bez problema nose i u svakodnevnim prilikama, upotpunjujući njima najdraži par traperica i produljujući im na taj način rok trajanja, a što ih, pratimo li svjetske trendove recikliranja svega, pa i mode, čini maksimalno ekonomičnima.

Iva Radić

Iva Radić

Neobična kampanja koja zrači snažnom ženskom karizmom rezultirala je spontanim fotografijama koje kao da su nastale na jednoj od zajedničkih kava, što je dizajnerici i bio cilj. Osim toga, svaka od njih je Lei Lou komade personalizirala omiljenim stvarima iz vlastitog ormara, a rezultat toga su i tri potpuno različita stila – Ivina vječna modna zaigranost, Brankina nepogrješiva jednostavnost i Sandrina sportska elegancija.

Sandra Perković

Sandra Perković

A osim komada iz kampanje, na www.leiloubyalex.com, sve poklonice Aleksandrinog dizajna moći će u svakom trenutku iz naslonjača naručiti svoje omiljene Lei Lou artikle i to iz čak 28 zemalja Europske Unije, SAD-a, BiH i Srbije.

Sandra Perković, Aleksandra Dojčinović, Branka Krstulović i Iva Radić

Sandra Perković, Aleksandra Dojčinović, Branka Krstulović i Iva Radić

Foto: Jelena Balić

Hair: Katica Topčić za Kevin Murphy

Make up: Žana Kožul

Učitati još
Zatvori