Trendi trenirke u kojima želimo provesti cijelu jesen

Trendi trenirke u kojima želimo
provesti cijelu jesen

U luksuznim materijalima poput kašmira i finog pamuka koji su transformirali jednostavne krojeve sportske trenirke i dali im novi, elegantniji look te spojena s omiljenim blejzerom, trenirka je svoj put našla čak i do nove, ležerne i moderne poslovne garderobe. Osim kao dio ležernih i poslovnih kombinacija, trenirka je u svojem najudobnijem izdanju stvorila savršeni kućni look za brojne dane koje smo proveli kod kuće.

Od modela koje krase jednostavni krojevi i neutralne boje do modela s trendi pomakom u najpoželjnijim bojama i uzorcima, neočekivanim detaljima i novim krojevima, trenirka je svoje mjesto pronašla ne samo u svakom ormaru, već i u svakoj kolekciji – od high enda do high streeta.

Jesen ispred nas neće biti iznimka jer trenirke se ponovno vraćaju u naše ormare. Kako izgledaju novi trendi modeli?

Trendi trenirke za jesen 2021.

U potrazi za najboljim jesenskim modelima, zavirile smo u kolekcije brendova koji svake sezone donose nove trendi trenirke. Na high streetu to su Mango i Oysho. Mango je trendi trenirke ove jeseni kreirao uz pomoć zemljanih tonova i zanimljivih detalja poput velikih džepova i kragni. Oysho je zadržao jednostavnost krojeva, ali im je dodao trendi nijanse poput nježne zelene i oker žute. U jesenskoj kolekciji omiljenoj brenda luksuznih trenirka, ME+EM, istaknuli su se modeli u nijansama zelene i plave, dok brend Olivia Von Halle donosi jednostavne modele i boje u najraskošnijem izdanju – od finog kašmira.

Najpoželjnije trendi trenirke za jesen, donosimo u nastavku!

Mango
Mango
Oysho
Olivia Von Halle
ME+EM
ME+EM
Mango
Oysho
ME+EM
Mango
Mango
Mango
Mango
Oysho
Mango
Oysho
Olivia Von Halle
Oysho
Mango
Mango
Olivia Von Halle
Oysho
Oysho

Foto: Instagram, Mango, ME+EM, Net-a-porter (Olivia Von Halle), Oysho

Učitati još
Zatvori