Street style inspiracija: Kaia Gerber u kombinaciji koju ćemo uskoro svi nositi

Street style inspiracija: Kaia Gerber u
kombinaciji koju ćemo uskoro svi nositi

Street style inspiracija: Kaia Gerber proljeće 2021.

Tek nekoliko odrađenih revija, kampanja i evenata bilo je dovoljno da se Kaia Gerber, kći supermodela Cindy Crawford, istakne kao it djevojka za novu generaciju. S revijama i kampanjama odrađenim za neke od najvećih modnih imena danas, Kaia je uvijek okružena najboljim odjevnim komadima i modnim trendovima koji tek dolaze, a koje odlično nosi u kombinaciji sa svojim opuštenim i ležernim mladenačkim stilom.

Look koji ćemo ovog proljeća posuditi iz njezinog ormara, Kaia je odabrala za kavu u Hollywoodu. Na svoj prepoznatljiv ležeran način, u jednom je looku spojila ključne odjevne komade i modne dodatke za nadolazeću proljetnu sezonu.

Street style inspiracija: Kaia Gerber proljeće 2021.

Kaia Gerber nosi savršeni proljetni look

Kombinacija običnog topa poput crne majice ili bijelog T-shirta jedna je od naših omiljenih svakodnevnih kombinacija za proljetne dane. Kako bi začinila jednostavnu outfit formulu koja spaja basic crni top i plave traperice, Kaia joj je dodala nekoliko modnih dodataka koji su joj dali cool karakter. Za kraj, preko cijele kombinacije prebacila je proljetni modni favorit koji ju je transformirao u savršeni trendi look za prve proljetne dane.

Crni top i traperice ravnog kroja, dužine 7/8 koja otkriva gležnjeve, Kaia nosi u kombinaciji s crnim sunčanim naočalama i trendi torbom u smeđoj boji te jednostavnim crnim loafericama. Kako bi ovoj ležernoj i cool kombinaciji dala sređeni izgled i dozu moderne elegancije, Kaia je preko nje prebacila karirani blejzer oversized kroja.

S dolaskom prvih proljetnih dana, ovaj look u svakom će se ormaru istaknuti kao jedna od najboljih odjevnih kombinacija za svaki dan. Osim što ćemo ju lako ostvariti unutar vlastitog ormara, odjevnu kombinaciju Kaie Gerber nosit ćemo često, ali uvijek s dodatkom drugih modnih dodataka koji će iz nje izvući nekoliko različitih izdanja.

Street style inspiracija: Kaia Gerber proljeće 2021.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori