Street style inspiracija: Jessica Alba

Street style inspiracija: Jessica Alba

Street style inspiracija: Jessica Alba kolovoz 2021.

Sezona godišnjih odmora polako se približava svom kraju što znači da je vrijeme za povratak u grad. Pješčane plaže zamijenit ćemo gradskim ulicama, a svakodnevna rutina transformirat će se iz relaksacije na plaži u užurbanu radnu atmosferu u uredu. Iako nas posljednji ljetni dani vraćaju u realnost na koju ćemo se teško ponovno priviknuti, oni donose i osvježenje unutar ormara kojem se veselimo. Kako izvući najbolje iz ljetnih favorita i uz pomoć prvih jesenskih noviteta stvoriti savršeni back to the city look?

U potrazi za savršenom kombinacijom za povratak na gradske ulice, zavirili smo u ormar jedne od naših omiljenih street style zvijezda – američke glumice Jessice Albe. Od svojih prvih uloga u Hollywoodskim filmovima do danas kada se nalazi iza poslovnog carstva zvanog Honest Company, Jessica Alba transformirala se iz teen zvijezde u uspješnu poslovnu ženu.

Street style inspiracija: Jessica Alba kolovoz 2021.

Uvijek u korak s najnovijim modnim trendovima, ali istovremeno odmjerena, jednostavna i dosljedna sebi, Jessica Alba u svom ormaru uvijek krije najbolje odjevne komade i modne dodatke sezone u kojima uvijek izgleda odlično. Ipak, naši favoriti uvijek su odjevne kombinacije u kojima ju viđamo na street style sceni.

Jessica Alba back to the city look

Ženstvene i trendi, dnevne kombinacije Jessice Albe prava su inspiracija za jednostavan i efektan poslovni stil. Jedan od omiljenih trikova u ormaru Jessice Albe donosi spoj elegantnih i ležernih modela. Za povratak radnim obavezama nakon godišnjeg odmora, Jessica je odabrala kombinaciju koja ne samo da donosi savršeni spoj ležernog i elegantnog, već i savršeni spoj ljetnih favorita i prvih jesenskih modela.

Za dan u uredu, Jessica Alba odabrala kombinaciju jednostavnog ljetnog topa u narančastoj boji, poderanih traperica širokih nogavica i smeđih sandala. Kako bi ležernim ljetnim modelima dala poslovni izgled, Jessica im je dodala blejzer i kožnu torbu. Dodatni začin ovom back to the city looku donijeli su mu lančići i velike naočale.

Street style inspiracija: Jessica Alba kolovoz 2021.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori