Mala modna tajna iza najboljih kombinacija za prve proljetne dane

Mala modna tajna iza najboljih
kombinacija za prve proljetne dane

Mjesec ožujak donosi početak proljeća, ali i promjenjivo vrijeme obilježeno varijacijama u temperaturi i izmjenama prohladnih kišovitih i ugodnih sunčanih dana što će nam sigurno zadati nekoliko modnih dilema unutar ormara u kojem se u ovom prijelaznom razdoblju iz zimske u proljetnu sezonu spajaju toplo pletivo i lepršave haljine, ogromni šalovi i otvorene proljetne cipele. Prijelazno razdoblje natjerat će nas da odbacimo zimske kapute i tople buce, ali istovremeno zahtijevati da zadržimo nekoliko basic džempera i omiljeni par čizama koje ćemo kombinirati s klasicima prijelazne garderobe i prvim proljetnim novitetima.

Jedan od modnih trikova iza efektnih kombinacija krije su u jednostavnom i šarmantnom modnom favoritu – plisiranoj suknji bijele boje.

Bijela plisirana suknja u kombinacijama za prve proljetne dane

Plisirana suknja i ovog proljeća donosi savršeni odgovor na svaku modnu dilemu i odličan početak svakodnevnih kombinacija. Kao najbolji model istaknut će se plisirana suknja bijele boje i midi dužine.

I dok će bijela boja unijeti dašak svježine u naše odjevne kombinacije, midi dužina bit će odličan izbor za svaku priliku i svaku vremensku priliku koju nam donosi ožujak. Modne trendseterice već su pronašle nekoliko odličnih kombinacija kako nositi bijelu plisiranu suknju u odjevnim kombinacijama za prijelazno razdoblje i prve proljetne dane.

Jedna od najboljih i najjednostavniji outfit ideja je monokromni outfit u kojem je bijela plisirana suknja spojena s bijelim pletivom. Za elegantniji look idealan za poslovno okruženje, bijelu plisiranu suknju spojit ćemo s crnim blejzerom. Spoj it suknje i klasične bijele ili prugaste košulje bit će idealan za sunčane i tople dane.

Kao najbolji modni dodatak za svaki look s bijelom plisiranom suknjom u glavnoj ulozi istaknule su se robusne crne čizme i torba u crnoj ili bijeloj boji.

Učitati još
Zatvori