Konačno i u Hrvatskoj: U Zari sada možete personalizirati hrpu komada
Konačno i u Hrvatskoj: U Zari sada možete personalizirati hrpu komada

Konačno i u Hrvatskoj: U Zari sada možete
personalizirati hrpu komada

U 2023. modni svijet se ne prestaje vrtjeti oko brzinskih trendova. Svaki dan, novi viralan komad zaokuplja pažnju korisnika društvenih mreža. Nebitno je li to Zara bunda, Mango traperice ili H&M čizme. No, najnoviji trend koji je zaludio TikTok je personalizirana odjeća. To je sada moguće i kod nas i to zahvaljujući Zari, gdje sada možete imati pidžami, čarape, marame i još mnogo toga sa svojim inicijalima.

Personalizirana odjeća sa Zarinim potpisom

Zara je uz svoju klasičnu ponudu uvela mogućnost personalizacije odjevnih komada i modnih dodataka. Ovaj promišljen potez idealna je taktika za povezivanje s vlastitim kupcima. S obzirom na to da je posljednjih nekoliko godina Zara svoje ime, brend image i popularnost digla u nebesa, sada moraju izgraditi kvalitetan odnos s kupcima. Ubacivanjem opcije personalizacije, kupcima se pridaje osjećaj važnosti te kao da su i sami dio kreativnog procesa dizajniranja vlastite torbice ili košulje. I sami predviđamo da će ostali high street brendovi krenuti s ovom taktikom te uvesti vlastitu mogučnost personalizacije torbi i ostalih dodataka.

Personalizirajte torbu, tenisice ili košulju s tekstom po izboru

Ove sezone, osim raskošne ponude, Zara je unijela mogućnost personalizacije raznih torba, košulja, tenisica ili čarapa. Birajte oversized shopper torbu za svakodnevne ležerne kombinacije ili se odlučite za trendi polumjesec torbicu kao statement odabir koji možete nositi i na opuštene i formalne lookove. Za moderan i urban izgled odlučite se za platnenu torbicu koja se može nositi u ruci ili preko tijela, dok otmjeni look postignite s klasičnom kožnom torbom kvadratnog oblika.

U drugu ruku, možete personalizirati klasične krem sportske tenisice ili opuštenu košulju kao zanimljiv detalj, dok su personalizirane čarape idealan poklon za nadolazeći Božić.

U nastavku pogledajte naše omiljene personalizirane torbe te čarape i košulje koje možete naručiti preko Zara online stranice uz naknadu u iznosu od 2 eura.

Foto: Zara

Učitati još
Zatvori