Najbolje T-shirtice koje obožava i Rosie Huntington-Whiteley

Najbolje T-shirtice koje obožava i
Rosie Huntington-Whiteley

Modni svijet neprestano se mijenja i upravo su promjene koje donosi svaka nova sezona ono što ga čini zanimljivim i uzbudljivim. Iako su novi modni trendovi i it modeli ono što modni svijet čini uzbudljivim i veliki je dio pokretačke snage iza modne industrije, oni su istovremeno prolazni. Osim što donedavno najpoželjnije modne favorite sprema u modnu arhivu, prolaznost trendova ono je što i našu garderobu čini prolaznom i, na početku svake nove sezone, iznova nepotpunom.

S druge strane modnog svijeta nalaze se odjevni komadi i modni dodaci koji su uspješno zaobišli utjecaj vremena i prolaznost modnih trendova te zasluženo nose status modnih klasika.

Uz elegantne modne klasike koji se desetljećima nalaze u središtu modnog svijeta poput male crne haljine, bijele košulje, besprijekorno krojenog odijela i bež balonera, među modnim klasicima nalazi se i nekoliko bitno ležernijih, ali jednako moćnih i svestranih klasika. Jedan od najpopularnijih bez sumnje je T-shirt.

Zašto je T-shirt jedan od najboljih odjevnih komada?

S jednakim naglaskom na svestranost poput onih najelegantnijih modnih klasika, ali i s dodatkom neodoljive ležernosti, T-shirt je savršeni odjevni komad za svaki ormar, stil i outfit. Njegova privlačnost krije se u njegovoj jednostavnosti koja ostavlja prostora za kreativnost i bezbroj različitih kombinacija te njegovoj udobnosti zbog koje ćemo ga rado nositi baš svaki dan. O popularnosti običnog T-shirta govori i činjenica da ga možemo pronaći u gotovo svakoj kolekciji, bez obzira na sezonu i trendove koje donosi. Ipak, tek nekoliko brendova postigli su izvrsnost kada je riječ o savršenom T-shirtu. Dva upravo takva modna brenda na svom Instagram profilu otkrila nam je model, dizajnerica, pokretačica beauty platforme Rose.inc i jedna od modnih ikona novog doba – Rosie Huntington-Whiteley.

Najbolji T-shirt modeli koje obožavaju it djevojke

Rosie Huntington-Whiteley poznata je po svom besprijekornom modnom stilu koji donosi savršeni spoj moderne elegancije i ležernosti. Uz pregled odjevnih kombinacija, Rosie na svom Instagram profilu nerijetko dijeli i svoje omiljeni modne brendove, odjevne komade i modne dodatke. Među njezinim modnim favoritima nalazi se i T-shirt, a Éterne i Frances de Lourdes brendovi su iza njezinih omiljenih modela.

Éterne i Frances de Lourdes su modni brendovi posvećeni kreiranju basic odjevnih komada u njihovom najboljem izdanju. Njihov početak nalazi se u savršenim krojevima, a dodatnu dozu luksuza te izvrsnost kada je o kvaliteti riječ daju mu materijali poput najboljeg organskog pamuka i svile. U kolekcijama oba brenda kao jedan od ključnih modela ističe se T-shirt koji dolazi u nekoliko različitih modela i boja. Bez obzira preferirate li klasičan okrugli ili V-izrez, fitted ili oversized kroj, svoj savršeni model lako ćete pronaći u Éterne i Frances de Lourdes kolekcijama.

Jesu li vrijedne investicije? Svi modeli koje, baš poput T-shirta, nosimo uvijek i svugdje vrijedni su investicije ako u njih možete i želite investirati. Osim što ćete ga obožavati nositi, kvalitetan T-shirt u vašoj će se garderobi zadržati godinama – osobito ako se o njemu pravilno brinete.

U nastavku pogledajte top modele brendova koji se nalazi iza najboljih T-shirtica danas.

ÉTERNE

ÉTERNE T-shirt
ÉTERNE T-shirt
ÉTERNE T-shirt

Frances de Lourdes

Frances de Lourdes T-shirt
Frances de Lourdes T-shirt
Frances de Lourdes T-shirt
Frances de Lourdes T-shirt
Frances de Lourdes T-shirt
Frances de Lourdes T-shirt

Foto: Instagram, ÉTERNE, Frances de Lourdes

Učitati još
Zatvori