Modni noviteti koji će obogatiti i vaš stil

Modni noviteti koji će
obogatiti i vaš stil

@rouje

Sada je savršeno vrijeme za upotpunjavanje novogodišnjih odluka i planova. Odmah iza odluka o organiziranijem i zdravijem životu te iza nekoliko novih navika koje želimo usvojiti i nekoliko novih vještina i hobija koje želimo isprobati, nalazi se novi look koji ćemo tražiti u novim modnim i beauty trendovima koje će donijeti dani 2019. godine.

Modni i beauty noviteti bez sumnje će biti savršeni dodatak koji će u nekoliko novih odjevnih komada i modnih detalja, novih make up proizvoda i novoj frizuri u trenu osvježiti naš look. Iako nam nova godina uvijek donosi osjećaj novog početka, nekoliko trendova i odjevnih kombinacija rado ćemo zadržati unutar naših ormara i nositi ove godine.

@mirenalos

TRENDOVI I KOMBINACIJE KOJE ĆEMO OBOŽAVATI I U 2019.

Veliki broj it komada i trendova koji su vladali modnim svijetom i našim garderobama ove godine s početkom nove ostavit ćemo iza nas, no nekoliko šarmantnih trendova i neodoljivih kombinacija još uvijek će biti među našim favoritima koje ćemo obožavati i nositi i u nadolazećoj godini. Svestrana kombinacija bijele vintage bluze i traperica koja će sa dozom francuskog šarma odgovoriti na svaku priliku još uvijek će biti jedan od najpopularnijih i najpoželjnijih outfita, baš kao i koordinirani setovi koji u dva komada u istom uzorku ili boji kriju efektni look za svaku priliku. Među najpoželjnijim komadima još jednom će se pronaći haljina na preklop, (karirani) blejzer i kardigan koji će ove jeseni i zime vratio na velika vrata u modni svijet. Jedan modni dodatak za koji morate pronaći mjesto u svojoj garderobi i svakodnevnim kombinacijama ako još niste? Svilena marama, bez sumnje.

Sve trendove i najpoželjnije kombinacije koje smo obožavali ove godine, a koje ćemo nositi i sljedeće otkrijte u nastavku.

SPOJ RAZLIČITIH UZORAKA

@ruerodier

VELIKI POVRATAK KARDIGANA

@viennawedekind

BLEJZER + T-SHIRT

@deborabrosa

OTVORENA LEĐA

@collagevintage

NJEŽNO PLETIVO + COOL KOŽA

@moderosaofficial

ODIJELA I KOORDINIRANI SETOVI

@viktoriadahlberg

SLIP HALJINA I PLETIVO

@collagevintage

BIJELE TRAPERICE U NEUTRALNIM KOMBINACIJAMA

@deborabrosa

WRAP HALJINA

@viktoriadahlberg

BIJELA VINTAGE KOŠULJA + TRAPERICE

@rouje

SVILENA MARAMA I ZLATNI NAKIT

@fundachristophersen

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori