Kratke hlače: Top modeli koji će se nositi ovog ljeta
Kratke hlače: Top modeli koji će se nositi ovog ljeta

Kratke hlače: Top modeli koji će
se nositi ovog ljeta

Ljeto nam je pred vratima, iako smo kalendarski još u proljeću, nećemo se okrenuti doći će topliji dani. Osim toga, grad će biti prepun dobre ponude festivala i događaja i u tom smislu potrebno je uložiti u ključne ljetne komade. Kada govorimo o modnim trendovima, oni se brzo mijenjaju i konstantno smo bombardirani novim stylish komadima. No, u moru trendova postoje komadi koji su vječni i nikada ne izlaze iz mode. Ove sezone posebno bismo izdvojili kratke hlače. Riječ je o komadu koji će biti apsolutni hit ovog ljeta.

Kratke hlače su detalj s kojim ne možete pogriješiti

Otkako je ženska revolucija ušla u modu kratke hlače kao odjevni predmet su postale nezaobilazni dio ženskih kombinacija. Obožavamo ih nositi ljeti i zimi. Zimi ih kombiniramo na guste hulahupke dok ih ljeti nosimo kao ugodni dodatak na razne kombinacije. Iako su nekada bile rezervirane isključivo za muškarce, danas su ženstveni komadi koji možete nositi bez obzira kakav modni stil preferirate.

Posljednje vrijeme u modi su bermude oversized kroja i sjajnog materijala koje su doživjele poputni hype na street style sceni. Osobito bismo izdvojili Pradin model kao najljepši model ovih trendi hlača. Lan se ove sezone nameće kao najpoželjniji materijal, što nije ni čudno s obzirom na to koliko je ugodan.

Dostupne su kratke hlače od lana u raznim bojama i jako lijepo se slažu u kombinaciji s lanenom košuljom. Lan na lan je kombinacija koju obožavamo. Kratke hlače možete nositi gotovo na sve. Ako je riječ o jeans hlačama, lijepo će se uklopiti na raskošne bluze ili crop topove.

No, uvijek ih možete iskombinirati na bijeli T-shirt i ravne sandale i tako imati jednostavnu, a jedinstvenu kombinaciju. Ljetne večeri obožavamo i to je vrijeme u kojem se volimo dotjerati. Kratke hlače su idealan odabir za glamuroznu večernju kombinaciju u sinergiji sa sandalama na petu. Što god odabrali, nećete pogriješiti jer je riječ o komadu s kojim nema greške.

cos
cos
cos
cos
cos
cos
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara

Foto: Instagram, Zara, Mango, COS.

Učitati još
Zatvori