H&M bestselleri na sniženju koje se isplati kupiti
H&M bestselleri na sniženju koje se isplati kupiti

H&M bestselleri na sniženju
koje se isplati kupiti

Nalazimo se u ljetnom godišnjem dobu, a modni naglasak ove sezone je na razigranim i vibrantnim komadima. Posljednjih nekoliko godina prevladavala je modna era minimalizam, no utjecajem popularnih serija poput Euphorije, na velika vrata su se vratili komadi koji su se nosili u devedesetima. Kako biste zablistali na pravi način ovog ljeta potrebno je uložiti u ključne komade koji se jednostavno kombiniraju. Počela su ljetna sniženja, što je idealno razdoblje za kupiti dobar komad po pristupačnoj cijeni. H&M sezonsko sniženje je počelo, a mi smo izdvojili bestsellere koji će vas na prvu osvojiti.

H&M komadi na sniženju

Riječ je o bestsellerima koji će se svidjeti svima. Počevši od pastelnih badića koji ovog ljeta trebaju svima, do haljina, majica i obuće. Japanke su ove sezone veliki hit, a H&M model u zagasitoj boji je naprosto savršen. Japanke, koje su nešto profinjenijeg dizajna pa ih istovremeno možete nositi na plažu i gradske kave. Osim toga, u ponudi su haljine u bež tonova koje su bezvremenski komadi. T-shirt majice s natpisima popularne su posljednjih par godina pa je u tom smislu to komad u koji se uvijek isplati uložiti. Da biste se istaknuli na pravi način potrebno se maštovito zaigrati s modom. Često smo ukalupljeni u određenu estetiku koja se od nas očekuje ili nam je nametnuta.

Imati stila, značilo bi da svaki komad pojedinačno prilagođavate sebi. Upravo su zbog toga nosivi H&M komadi odličan ulov jer se mogu prilagoditi svakoj kombinaciji. Ovog ljeta budite bezbrižni i opušteni, a vaše kombinacije pripremite za godišnje odmore. Što god odabrali iz H&M bestseller ponude, nećete pogriješiti jer su nosivi i kvalitetni komadi prilagodljivi svačijem stilu. Postoje basic komadi koje svatko od nas treba imati jer se upravo oni dobro prilagođavaju ostalim kombinacijama. Ljeto je razigrano doba, stoga se opustite i koketirajte s modom na vaš način.

kupaći kostim
haljina
majica
top
kratke hlače
haljina
haljina
haljina
haljina
hlače
japanke
majica
majica
natikače
privjesak
top
torba
tunika

Foto: Instagram, H&M

Učitati još
Zatvori