Crne kombinacije su najbolji izbor za savršen outfit ovog ljeta
Crne kombinacije su najbolji izbor za savršen outfit ovog ljeta

Crne kombinacije su najbolji izbor za
savršen outfit ovog ljeta

Ljeto nam je pred vratima, a temperaturama smo već zagazili u ljetno razdoblje godine. Gradovi su prepuni novih događaja i evenata i u tom smislu potrebno je uložiti u nove modne komade. Trenutno se nalazimo u modnom razdoblju u kojem su u modi boje i vibrantne kombinacije, no ako niste ljubitelj šarenila, crne kombinacije su izbor s kojim nema greške. Iako je crna dugo vremena bila tretirana kao boja koja se nosi zimi, ljetne crne kombinacije su posebne i unikatne. U tom smislu isplati se uložiti u stylish crne kombinacije.

Crna je IT boja

Riječ je o boji koja je klasična, a istovremeno trendi ovisno kako je iskombinirate. Nekad se tematski vezivala u glam rock kombinacije, no posljednjih nekoliko godina je prisutna u svim stylish kombinacijama. Prednost ove boje je što ste uvijek dotjerani i što crne komade možete često kombinirati, a da ne izgleda da se ponavljate s outfitima. Stoga je idealan odabir za svečane kombinacije. Mala crna haljina je komad s kojim nema greške. Ovoj boji posežemo kada ne znamo što obući, a želimo izgledati dotjerano. Često su se uz nju vezale krive konotacije u smislu boje koja nije prikladna za određene prigode. Modni svijet joj je dao novo ruho i sada je boja koju možemo nositi uvijek.

Zablistajte na pravi način uz crne kombinacije

Ljetne duge crne haljine su komad s kojim nema greške. Osim toga, lan je ove sezone najpopularniji materijal, a crni laneni komadi su veoma stylish. Kada govorimo o kombiniranju, za dnevne kombinacije preslažemo crne haljine i crne ugodne lanene komade u kombinaciji s chunky crnim sandalama. Večernje kombinacije želimo da budu nešto glamuroznije. Stoga predlažemo mini crne haljine u kombinaciji s crnim sandalama na petu. Završni touch je mini crna torbica uz komad statement nakita koji će outfitu dati dozu razigranosti. Što god odabrali, nećete pogriješiti jer je riječ o boji koja je uvijek popularna i vrlo jednostavna za kombiniranje.

COS
COS
COS
COS
Gucci
Norma Kamali
Stella Mccartney
Zara
Zara
Zara
Zara

Foto: IMAX, Zara, Mytheresa, COS

Učitati još
Zatvori