Outfiti s ovogodišnjeg Coachella festivala koji su nas oduševili

Outfiti s ovogodišnjeg Coachella
festivala koji su nas oduševili

Coachella Valley Music and Arts Festival službeni je naziv popularne Coachelle koja se održava u Californiji. Sam festival održava se dva uzastopna vikenda u travnju, a svake godine headlineri su neke od najvećih glazbenih zvijezda na svijetu. Ovogodišnje izdanje također nije bilo iznimka. Među glazbenicima koji su oduševili publiku bili su Harry Styles, Billie Eilish, The Weekend i brojni drugi.  

Ono po čemu je Coachella postala poznata diljem svijeta nisu isključivo glazbeni nastupi, već i outfiti koji se tamo mogu vidjeti. Zvijezde, ali i posjetitelji festivala trude se ostaviti dojam što unikatnijim i domišljatijim komadima na sebi.  

Tako su se ove godine u kalifornijskoj pustinji mogle vidjeti brojne odjevne kombinacije koje su inspirirane 70-im godinama, potom neonske boje u kojima se pojedinci ističu iz mase, kao i badići u kojima su njihovi vlasnici uspjeli uloviti obilje kalifornijskog sunca. Naravno, najviše su rasprave izazvali izvođači i njihove odjevne kombinacije na pozornici. 

Modni odabiri vodećih zvijezda bez greške

Nastupi Billie Eilish i Harryja Stylesa zasigurno su izazvali najveće oduševljenje publike. Billie je, kao ovogodišnji headliner, tako postala najmlađa osoba na Coachelli ikad s tom laskavom titulom. Ona je ovdje ostala vjerna svom stilu koji je uključivao visoke tenisice, štitnike za koljena, kratke biciklističke tajice i široku majicu.  

Harry Styles i ovoga je puta dokazao kako ga, osim jedne od najvećih pop zvijezda na svijetu, prati glas i jednog od najbolje odjevenih muškaraca. On definitivno nije igrao na sigurno, već je publici jasno predstavio svoj jedinstveni stil koji ne bi svakome tako laskao. Dovoljno je samo reći kako je mladi britanski glazbenik cijeli show otvorio u šljokičastom kombinezonu preko kojega je nabacio krzneni kaput. Nakon prvog izdanja slijedilo je nekoliko outfita koji su i nadmašili prvo izdanje.

Niti brojni posjetitelji nisu imuni na trendove koji su prodefilirali ovogodišnjom Coachellom. Među publikom su se našle I zvijezde kao što su Kendall Jenner, Paris Hilton, Vanessa Hudgens i brojni drugi. Ni svi oni nisu ostali imuni na vodeće trendove te će se i ova Coachella zasigurno još neko vrijeme modno analizirati.

Učitati još
Zatvori