7 savršenih: najbolje bijele košulje za proljetnu sezonu

7 savršenih: najbolje bijele
košulje za proljetnu sezonu

Njihova popularnost je iz godine u godinu sve veća, a usprkos novim i uzbudljivim trendovima i modelima koje donosi svaka nova sezona, oni se ističu kao baza svake garderobe i savršeni početak svake kombinacije. Naravno, riječ je o modnim klasicima. Iza njihovog klasičnog statusa i popularnosti kriju se jednostavne linije i neutralne boje – spoj koji donosi svestrani karakter i prilagodljivost svakom ormaru i stilu. Jedan od najpopularnijih modnih klasika koji se unutar naše garderobe zadržava tijekom cijele godine, a koji će se s prvim proljetnim danima ponovno naći u njezinom središtu je bijela košulja.

Vječni modni klasik za svaki ormar i stil

Kao jedan je od najboljih odjevnih komada koji možete dodati u svoju garderobu, bijela košulja se desetljećima ističe kao modni favorit unutar kako ženske, tako i muške garderobe. Jednostavnost i svestranost klasičnih modela bijele košulje u svaku garderobu unosi bezbroj različitih kombinacija bez obzira u kojoj se sezoni nalazili. O najhladnijih zimskih dana kada će provirivati ispod oversized pletiva do ljetnih tjedana kada ćemo ju nositi u kombinaciji s prozračnim suknjama, traper šorcom ili prebaciti preko kupaćeg kostima.

Klasični modeli s trendi pomakom svoje mjesto pronašli su i u proljetnoj sezoni u kojoj će, možda više no u bilo kojoj drugoj sezoni, odigrati ulogu jednog od ključnih odjevnih komada.

Bijela košulja u najboljim modelima za proljetnu sezonu

Novu sezonu dizajneri su najavili i novim modelima bijele košulje. Njezina jednostavnost još jednom im je dala prostor za igru rezultat koje su različite interpretacije tog omiljenog klasika. U najnovijim proljetnim kolekcijama bijela košulja osvanula je u romantičnom ruhu kojeg krase raskošni obrubi od čipke, ali i u vrlo suvremenoj interpretaciji koja elegantnoj bijeloj košulji donosi gotovo androgini izgled. Ipak, kao oni najpopularniji istaknut će se modeli s tek decentnim odmakom od onog najklasičnijeg izdanja – u oversized kroju, kontrastom porubu, dodanim volumenom u rukavima ili sjajnim gumbima.

7 savršenih bijelih košulja, istovremeno klasičnih i modernih, u kojima se krije bezbroj proljetnih kombinacija, izdvojili smo u nastavku.

Massimo Dutti bijela košulja proljeće 2020.
Massimo Dutti
Totême bijela košulja proljeće 2020.
Totême
& Other Stories bijela košulja proljeće 2020.
& Other Stories
Zara bijela košulja proljeće 2020.
Zara
COS bijela košulja proljeće 2020.
COS
Gabriela Hearst bijela košulja proljeće 2020.
Gabriela Hearst + NET SUSTAIN
Sézane bijela košulja proljeće 2020.
Sézane

Foto: Instagram, COS, Massimo Dutti, Net-a-porter, Sézane, Zara, & Other Stories

Učitati još
Zatvori