Test forma

Kavu uvijek pijem u uredu, za radnim stolom i to je prva stvar koju napravim nakon što ustanem i operem zube. Rijetko doručkujem, zapravo gotovo nikad, tako da do prvog obroka popijem dvije kave od 4dl. Do kraja dana ih nekad popijem i 6, ali čak i kad to napravim jako kasno, i dalje mogu zaspati bez problema.

Za radnu sobu mi je važno isto što i za ostatak stana – da je sve uredno i da nema stvari koje previše odvlače pažnju. Zato mi je stol usmjeren prema zidu, iako sam jednom vrijeme razmišljala o tome da ga stavim uz prozor. Jako mi je važna i polica za knjige koja uvijek mora biti uredna. Generalno nisam tip koji vjeruje u “kreativni nered” – ako radim u razbacanom prostoru, ne mogu se koncentrirati dok ga ne pospremim.

Volim prostore koji su prozračni i koji nisu natrpani stvarima, ali i uživam kad dođem kod nekog tko ima šareni stan prepun boja i sitnica. Povremeno mi padne na pamet da bi i kod mene dobro došlo još detalja i boja, ali brzo se predomislim jer bih vjerojatno bila jako anksiozna u takvom prostoru.

etsy
Učitati još
Zatvori