Paula Sikirić otkrila nam je kako iz starih komada složiti savršenu kombinaciju

Paula Sikirić otkrila nam je kako iz starih komada složiti savršenu kombinaciju

Koliko ste puta ujutro otvorile ormar i pomislile – nemam ništa za obući? Milijun – znamo. To nam je vjerojatno svima zajedničko jer koliko god da odjeće kupujemo, baš onda kada nam treba određena kombinacija, nemamo inspiraciju. Konzumerizam nas je doveo do gomilanja nepotrebne odjeće koju gotovo i ne nosimo. 80% odjeće stoji u našem ormaru dok ovih 20% cirkulira. Ponekad nam je teško odabrati odjeću jer predugo stoji, pa samo njezino pranje i osvježavanje troši previše vremena i zato odustanemo. Vrijeme nam je dragocjeno, zato ga ne želimo trošiti na ono na što ne moramo. Kako se s tim nose ljudi koji se zbog prirode posla presvlače i nekoliko puta dnevno, otkrila nam je naša poznata influencerica Paula Sikirić. Njezine odjevne kombinacije uvijek nas oduševe, a pametnim kombiniranjem njezina odjeća uvijek izgleda novo i besprijekorno. Inspirirajte se njezinim trikovima.

Zašto gomilamo odjeću?

Kupovanje odjeće, pogotovo u vremenima u kojima je ona lako dostupna, postala je navika modernoga  društva. Osim što nas nepotrebno guši, zagađujemo okoliš i dio smo velike mašinerije koja u konačnici nema dobar utjecaj ni na prirodu ni na nas. Održivost se uvukla u sve pore društva, pa tako i u fashion industriju. Dapače, danas je i više nego poželjno kombinirati stare komade s novima. Uz pokoji modni detalj, vaš stil može poprimiti potpuno drugačiju vibru. Toga je svjesna i Paula koja s odjećom voli eksperimentirati.

„Modne komade uglavnom biram ovisno o raspoloženju i vremenskim uvjetima. Često i kad putujem na dva dana, nosim više dnevnih i večernjih outfita jer nikad nisam sigurna kako ću se u tom trenutku osjećati tj. biti raspoložena. Što se sistema tiče, uvijek pridodajem pažnju dodatcima.“

Paula u svom ormaru ima i neke „must have“ komade s kojima nikada ne može pogriješiti.

„Kod mene je sve must have, ali za neke svakodnevne obaveze, dobar bijeli top i jeans uvijek su “zicer”.“

Kako udahnuti novi život komadima koje već imate u ormaru?

Svatko od nas u ormaru u svakom trenutku ima komade koje treba osvježiti ili im dati novu priliku u kombinaciji s nekim drugim odjevnim predmetima. Idealni pomagač ovdje je Handheld Steamer 7000 Series. S pomoću Steamera serije 7000 tvrtke Philips sva vaša odjeća može biti spremna za nošenje u sekundi. Pomična glava i šiljati vrh parne ploče uklanjaju nabore brzo i jednostavno pod bilo kojim kutem, uz tehnologiju OptimalTemp koja jamči zaštitu od progorijevanja. Njegovu učinkovitost prepoznala je i Paula jer kako kaže često zaboravi na sve što posjeduje u ormaru. Uz to što glača i osvježava odjeću, uređaj ubija i do 99,9 % bakterija čime pazi na zdravlje vas i vaše obitelji. Ne morate više brinuti o bakterijama i prašini koja se često skuplja na odjeći, pogotovo ako ona duže stoji u ormaru.

„Pokušavam koristiti svu odjeću koju imam, iako redovito zaboravim što sve posjedujem. Volim s vremena na vrijeme napraviti “čistku” kako bih si refreshala pamćenje, a odjeću refresham sa Philips Handheld Steamer 7000 jer često bude izgužvana… Nažalost više je odjeće nego prostora za nju.“ – dodaje Paula uz smijeh.

Neki od benefita Philips Handheld Steamera serije 7000 su:

Pomična glava za jednostavno i ugodno glačanje na paru – inovativna pomična glava služi za glačanje nabora pod bilo kojim kutom, što vam omogućuje glačanje na paru okomito ili vodoravno, kako god želite!

Šiljati vrh za učinkovito dosezanje bilo kojeg područja na odjeći – parna ploča sadrži šiljati vrh tako da možete jednostavno izglačati nabore uz iznimnu preciznost u područjima koje je teško dohvatiti, kao što su gumbi, ovratnici i odjeća s volanima.

Spremno za glačanje na paru za samo 30 sekundi – kada god vam je to potrebno, steamer je spreman za upotrebu za samo 30 sekundi. Svjetlo označava kada ste spremni započeti tako da ste gotovi u tren oka. Idealno za one koji u zadnji tren odlučuju što će obući.

Više o Philips Handheld Steamer 7000 uređaju potražite ovdje. 

Foto: Promo

Učitati još
Zatvori