Gdje pronaći najbolje tajice ovog proljeća?

Svake godine, traperice i lagane hlače u trendi modelima isticale su se među ključnim odjevnim komadima u našem proljetnom ormaru. Ove godine, proljeće se bitno razlikuje od onog na koje smo navikli. Nova svakodnevica donijela je i nove modne favorite. Umjesto za najpoželjnijim proljetnim trendovima, ove proljetne sezone posegnut ćemo za ležernim i udobnim modelima koji će biti idealni izbor za dane provedene kod kuće. Omiljene modele traperica i hlača ove ćemo sezone nerijetko zamijeniti tajicama.

Nevjerojatno udobne za nošenje i jednostavne za kombiniranje unutar ležernih kućnih kombinacija, tajice su se ove sezone istaknule kao njezin neočekivani modni favorit. Kako izgledaju novi modeli i kako ćemo ih nositi u kućnom izdanju ovog proljeća?

Tajice za savršeni početak ležernih kućnih kombinacija

Hoodice, sportske majice i tenisice ponovno su se našle u središtu naših ormarima i na modnoj listi želja, a zajedno s njima, svoju prošlu popularnost ponovno su opravdale i vratile tajice. Nakon velike popularnosti početkom 2000-ih kada smo ih nosili u kombinacijama s haljinom ili tunikom i crnim balerinkama, tajice su u 2010ima vratile u sportske dvorane. Sada kada proljetne dane provodimo kod kuće, tajice su ponovno prešle granice sportske opreme i postale naš omiljeni izbor za svakodnevne kombinacije.

Među novim modelima koje ćemo, baš kao na početku 2000ih nositi u kombinaciji s ležernim haljinama, tunikama i oversized košuljama, istaknule su se jednostavne crne tajice, tajice s naglašenim sportskim karakterom te modeli ukrašeni trendi bojama i uzorcima.

U nastavku smo izdvojili tridesetak odličnih modela iz aktualnih kolekcija omiljenih sportskih i high street brendova koji ćete obožavati nositi ovog proljeća!

Sézane

Sézane
Sézane
Sézane

Mango

Mango
Mango
Mango

Everlane

Everlane
Everlane
Everlane

Nike

Nike
Nike
Nike

H&M

H&M
H&M
H&M
H&M

Oysho

Oysho
Oysho
Oysho

adidas

adidas
adidas
adidas
adidas

Zara

Zara
Zara
Zara
Zara

Foto: Instagram, adidas, H&M, Mango, Nike, Oysho, Sézane, Zara

0