Vrijeme je za slamnate šešire – pronašli smo najljepše ove sezone

Jedan od razloga zbog kojih obožavamo ljeto su ljetni modni trendovi, klasici i dodaci. Svake godine, ljetna sezona u naše garderobe unosi neodoljivu jednostavnost, ali i nevjerojatnu raskoš silueta, uzoraka i boja koje svaki model transformiraju u razigrane ljetne favorite. Kako bi svaku ljetnu kombinaciju učinili još posebnijom i drugačijom, modni trendovi istaknuli su i pregršt novih modnih dodataka – jedan od najpopularnijih i ove će godine biti slamnati šešir.

Slamnati šeširi – zaštita od sunca s trendi pomakom

Istovremeno šarmantni i praktični, slamnati šeširi u naš ljetni look i ormar unose kako dašak glamura, tako i zaštitu od jakih sunčevih zraka. Od jednostavnih fedora savršenih za ležerne kombinacije do modela s istaknutim raskošnim obodom koji izležavanju na plaži donose dozu glamura, high street brendovi ni ove godine nisu izostavili slamnate šešire kao jedan od zaštitih znakova ljeta.

Nova topla sezona donijela je i nove trendove kojima je ove godine ukrasila i jednostavnost slamnatih šešira. Uz klasične detalje poput crne vrpce ili ženstvene mašne, slamnati šeširi nas godine vraćaju neutralnim nijansama i donose naglasak na neke nove, ne tako obične oblike. Naravno, tu u ljetnim kolekcijama pronaći ćete šešire s različitom širinom oboda koju ćete birati prema razini dramatičnosti koju volite u svojim ljetnim kombinacijama.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Objavu dijeli Mija (@mija_mija)

Kako su slamnati šeširi davno prerasli svoju praktičnu ulogu, ovog ljeta šešire osim kao vizualno najefektniju zaštitu od sunca, iskoristite kao modni dodatak s daškom francuske rivijere koji će upotpuniti ne samo ležerne kombinacije za plažu već i elegantne večernje kombinacije.

Najljepše smo izdvojili u nastavku.

Anthropologie
Anthropologie
Anthropologie
Mango
H&M
H&M
H&M
Zara
Zara
Zara
Zara

Foto: Instagram, Anthropologie, H&M, Mango, Zara

0