Nove Veja tenisice koje se već nalaze na jesenskoj listi želja modnih trendseterica

Unazad nekoliko godina, tenisice su doživjele pravu malu revoluciju koja ih je iz najudobnije obuće transformirala u najpoželjniji modni dodatak. Tenisice smo odjednom viđali posvuda, a osim što su zadržale svoje mjesto unutar ležernih odjevnih kombinacija, nosile smo ih i u kombinacijama u kojima glavnu ulogu igraju ženstvene haljine i suknje te kao dio modernog poslovnog looka.

I ove jeseni, popularni sportski i modni brendovi predstavili su odlične nove tenisice koje se ističu trendi izgledom i cool karakterom. Među najpoželjnijim modelima istaknule su se nove Veja tenisice.

Brend tenisica koji je osvojio modni svijet

Veja se ne oglašava, posluje isključivo prema etičkim načelima proizvodnje i svoje carstvo tenisica gradi na ekološkim principima. Svi materijali korišteni u izradi ovih tenisica su organski, od gume iz amazonske prašume, preko reciklirane plastike do pamuka iz Brazila. Etički pristup i privlačni dizajn u samo nekoliko godina Veja tenisice istaknuli su kao hit modni dodatak.

Veja V-15 tenisice – novi hit model

Nakon velikog pregleda novih trendi tenisica koje ćemo nositi ove jeseni, a koje možete pogledati ovdje, danas donosimo pogled na novi model trenutno možda najpopularnijeg brenda tenisica na svijetu.

Za novu sezonu, Veja je osvježila svoje popularne modele, ali i dodala potpuno novi model tenisica. Veja V-15 tenisice su visoke tenisice koje se ističu prepoznatljivim elementima Veja dizajna koji su spojeni na novi način. Naglašeni potplat i retro elementi te efektne kombinacije boja ove su tenisice odmah stavile na radar modnih trendseterica i na našu jesensku wish listu. Veja V-15 tenisice dolaze u off-white boji s detaljima u bež, crvenoj ili plavoj boji, u odličnoj kombinaciji dvije nijanse smeđe boje te u all-black izdanju.

Nove modele donosimo u nastavku, a pronaći i naručiti ih možete na veja-store.com.

Foto: Veja

1