Jakne za kišu ove godine izgledaju jako cool

Jesenska sezona stigla je u prepoznatljivom stilu – s prvim kišnim danima i u pregršt odličnih modnih trendova. Jesensku sezonu obilježit će kiše koje će, usprkos raskoši jesenske garderobe, u naše ormare unijeti bezbroj pitanja i dilema. Uz slojevito odijevanje koje je postalo sinonim za prijelazno razdoblje, tajna uspješne garderobe za ovo nepredvidljivo doba i kombinacija u kojima vas ništa ne može iznenaditi ili zateći nespremne krije se u onoj jednoj odličnoj jesenskoj jakni.

Savršeni odjevni komad za jesenski ormar

Jedno od najvećih pitanja je gdje pronaći jesensku jaknu koja je otporna na kišu, ali istovremeno izgleda trendi. Od high enda do high streeta, brojni modni brendovi u svojim su kolekcijama za jesensku sezonu predstavili cool jakne za kišu koje ćemo nositi ne samo zbog njihovog praktičnog karaktera, već i zbog efektnog izgleda.

Tommy Hilfiger

Između najtoplijih zimskih kaputa i lagane traper ili bomber jakne, smjestilo se bezbroj različitih modela koji će savršeno odgovoriti na izazov prijelaznog razdoblja. Najelegantnije izdanje savršene jakne za prijelazne dane donosi baloner kao ultimativni klasik jesenske sezone. Njegovo ležernije izdanje i ove ćemo sezone pronaći u tankoj parki koja osim cool karaktera donosi i svestranost utkanu u materijal otporan na kišu i vjetar te praktičnu kapuljaču koja će tijekom jesenske sezone istaknuti kao vrlo poželjan dodatak. Za sve one kišne dane ispred nas, a sigurno će ih biti, kao nenadmašni odabir još uvijek se ističe šarmantna kabanica. Osim njezine praktične strane zbog koje ćemo uživati u jeseni čak i kad kiši, kabanica se vratila među najpoželjnije komade i istaknula kao trend koji već vlada svjetskom modnom i street style scenom.

Najbolje jakne za kišu ove sezone

Rains
Bottega Veneta
H&M
H&M
Tommy Hilfiger
Rains
Moncler
Tommy Hilfiger
Loro Piana
H&M
Tommy Hilfiger
Burberry
Topshop
Rains
Topshop
Prada
Replay

Foto: Instagram, H&M, Net-a-porter, Rains, Replay, Tommy Hilfiger, Topshop

0