Najveselije pletivo koje će vam obojati hladniju sezonu

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Maridruna Handmade (@maridruna)

Ovih smo dana na Instagramu počele viđati najveselije i najšarenije pletivo, koje nam je odmah navuklo osmijeh na lice. U posljednje se vrijeme često proteže Instagram profilima i fotografijama influencerica, a dodatno nas je oduševila činjenica da se zapravo radi o dizajnu jednog regionalnog brenda.

Maridruna Handmade, srpska je modna marka koja posluje od 2015. godine, a u ovih nekoliko godina specijalizirala se za ručnu izradu odjevnih komada i modnih dodataka. Kada kažemo ručnu, to znači da je baš svaki odjevni predmet koji vidite na ovim fotografijama u potpunosti jedinstven i unikatan, a u njega je uloženo jako mnogo vremena, truda i ljubavi.

Maridruna Handmade

Maridruna je brend kojeg je 2015. pokrenula Mariana Andrić, iz duboko ukorijenjene želje da osvježi i modernizira tradicionalnu, starinsku tehniku pletenja. Kao istinska filantropkinja, Mariana je u srce svog brenda i njegova djelovanja stavila lokalne žene, osnažujući ih kroz rad za brend i istinski osjećaj zajednice i pripadnosti.

Svaki Maridruna Handmade komad danas se izrađuje od 100% organske ‘fair trade’ vune, do koje se dolazi na lokalnoj razini. Na njemu rade žene rukotvorke u ruralnim predjelima Srbije, kako bi se osigurala prirodna i ekonomska održivost. Mariana surađuje sa zajednicom pletilja, od kojih neke imaju i više od 60 godina iskustva. Zajedno su fokusirane na izbor vlakana, tekstura i drugih detalja, kako bi se dobio luksuzan ručno rađen proizvod suvremenog dizajna.

Najveseliji su, naravno, ovi džemperi i kardigani u bojama duge, a više o brendu i ponudi doznajte ovdje.

Foto: Instagram

0