15 hrvatskih dizajnera na Extravagant Gali u Rijeci

U prekrasnoj atmosferi Guvernerove palače u Rijeci održala se hvalevrijedna modna revija i manifestacija Extravagant Gala. Svojim četvrtim izdanjem do sada, oduševila je sve prisutne. Revija se održala u suradnji s Pomorskim i povijesnim muzejom Hrvatskog primorja Rijeka. Modni događaj okupio je brojne poznate i izazvao veliko zanimanje svih zaljubljenika u modu. U veličanstvenoj atmosferi palače, kreacije koje su nosili modeli, savršeno su se uklopile u cijelu priču. Extravagant Gala ugostila je 15 poznatih hrvatskih dizajnera predstavilo je svojih 15 najljepših kreacija. Tko je sve bio na reviji i koje kreacije su plijenile pažnju pogledajte u nastavku.

Extravagant Gala za sve koji vole extra

Alexandra Dojčinović

Hero4heroes

Nakon što su u svojim dućanima izložili svoje jesensko-zimske kreacije, hrvatski dizajneri bacili su se u osvajanje publike na modnim revijama. Zanimljivo je pratiti kako se hrvatski dizajn i modni izričaj iz godine u godinu mijenja, a to sve više prepoznaju i modni znalci izvan granica. Zigman, Matija Vuica, Lei Lou by Alex Dojčinović, Boris Pavlin, Envy Room, Elfs, Boudoiralduk, Alduk, Bite My Style by Zoran Argović, Peperoncina design, Hero 4 Heroes, Showroom Antonela, Andy’s, Hippy Garden i Lusso Couture by Linda Lukežić predstavili su svoje haljine u kojima su imali priliku uživati svi prisutni. Modnom pistom modeli su prošetali uz ritmove poznatih svjetskih hitova, a glazbenu pozadinu u kasnijim satima uljepšao je vokal Damira Kedže.

Modni znalci i zaljubljenici u modu

Peperoncina design

Showroom Antonela

Od poznatijih javnosti prisustvovali su Ankica Dobrić, Ronald Braus, Miran Kurspahić, Ivana Delač, Danijela Gračan, Tina Vukov, Jelena Urukalo Murina, Nikolina Minovska, Vedrana Linardić, Ivona Brnelić, Katja Budimčić Sabljar. Reviju u Guvernerovoj palači pogledali su i sami dizajneri, sestre Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić (Boudoir), Juraj Zigman, Zoran Aragović (BiteMyStyle), Đurđica Vorkapić (Hippy Garden) te Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica (Elfs). Revija već tradicionalno ima humanitarni karakter, a sve u suorganizaciji s Pomorskim i povijesnim muzejom Hrvatskog primorja. Ove su godine sredstva prikupljena od prodaje ulaznica namijenjena Odjelu neonatologije riječkog KBC-a.

Lusso Couture

Zoran Aragović

Andrea Anić

Matija Vuica

Envy room

Boris Pavlin

Elfs

Hippy garden

Alduk

Zigman

Boudoir

Adriana Karuza i Maja Uremović

Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić

Damir Kedžo

Danijela Gračan

Ivana Delač i Nikolina Miletić Minovska

Ivana Delač

Ivona Brnelić

Jelena Urukalo Murina

Juraj Zigman

Maja Uremović i Zoran Aragović

Miran Kurspahić

Vedrana Linardić

Foto: Iva Znaor, Helena Balaž

0