Tri midi haljine iz H&M-a koje su trenutno hit

Tri midi haljine iz H&M-a
koje su trenutno hit

Midi haljina u posljednjih se nekoliko sezona nametnula kao najtraženija i najpoželjnija duljina haljine, a razlog tome svakako je činjenica da laskavo pristaje mnogima. Može se nositi na elegantnu salonku ili klasičnu gležnjaču i zapravo se vrlo lako kombinira sa svim modnim dodacima koje već posjedujete.

H&M midi haljina je must have komad

Još atraktivnijom, midi haljinu čini upečatljiv print, a dokaz su tri midi haljine iz H&M-a, za koje smo primijetili da su možda najpopularnije ove sezone.

Svaka od njih posebna je na svoj način i trendseterice na Instagramu pokazuju kako ih što efektnije kombinirati u jedan look s dozom pariškog šika. Prva midi haljina s printom koja se ističe iz H&M-ove ponude na sebi nosi motiv ptica u letu i vjerujemo kako ste ju i vi već spazili na poznatim blogericama. Druga haljina kombinira decentan točkasti i cvjetni print, a treća je u potpunosti posvećena točkicama, koje posjeduju veliku dozu šarma.

Ove tri midi haljine transformirale su se iz jesenskih u zimske zvijezde svačijeg ormara, a mi uopće ne sumnjamo da ćemo ih u budućnosti viđati i mnogo češće. U prilogu smo izdvojili njih, ali i još nekoliko odličnih midi modela haljina iz H&M-ove kolekcije.

H&M H&M2 H&M3 H&M4

H&M5

H&M6

H&M7

H&M8

H&M9

H&M, Instagram

Učitati još
Zatvori