Haljina koja funkcionira od jutra do večeri

Haljina koja funkcionira od
jutra do večeri

Nosiva moda već je prije nekoliko sezona postala poželjna, kako u slučaju popularnih brendova tako i kada se radi o dizajnerskim kolekcijama. Žene naprosto vole modele koje mogu nositi više puta, kombinirati ih svaki put drugačije i koji će dobro funkcionirati u opuštenim i svečanim prigodama – a modni brendovi to jako dobro znaju.

haljina h&m

Danas rijetko koja žena ima radno vrijeme koje uvijek završava u isto sati, a često se dogodi da u vrijeme posla ili nakon njega iskrsne zanimljivo događanje ili druženje. Zato smo sve više u potrazi za klasičnijim odjevnim komadima koje ćemo ujutro moći odjenuti bez previše razmišljanja, upotpuniti ih modnim dodacima ovisno o tome kako se osjećamo i ne brinuti što nam dan donosi. Naravno, i takvi modeli moraju pratiti svjetske trendove i dobro pristajati.

Haljina na preklop upravo je jedan od njih, a iako je aktualan svake sezone, ovog proljeća vratio se na velika vrata. Tako ćete ju lako pronaći u ponudi H&M-a, Zare i poznatih online shopping stranica. Ako se želite izdvojiti iz mase uz njih birajte ravne cipele u jaki špic, visoke rimljanke ili čak tenisice. Baloner ili traper jakna također će im dati drugačiji dojam, a u slučaju večernjih prigoda poigrajte se sa slojevitošću ili ih hrabro nosite na hlače. U galeriji pronađite 10 modela!

Učitati još
Zatvori