Nosite li Birkenstockice? Ovo su neki od cool novih modela

birkenstock tekst2

Prošle su mnoge godine otkako smo ih posljednji put nosili, no u skladu s cikličkom prirodom mode, natikače su se ponovno vratile impresionirati nas i učiniti da se još jednom zaljubimo u njih. A kada govorimo o natikačama, gotovo je nemoguće ne spomenuti kultne Birkenstockice, koje su u jednom navratu prije nekoliko sezona žarile i palile modnom scenom, da bi danas opet, u jeku popularnosti natikača, bile odlično prihvaćene od strane modne publike.

U proljetnoj kolekciji ne manjka atraktivnih modela, s kojima je Birkenstock napredovao do statusa cool brenda, u čijim su natikačama snimljene brojne street style zvijezde; Alexa Chung, Leandra Medine, Eva Chen i mnoge druge. Novi modeli nisu nimalo neugledni, već upravo naprotiv. Živost im daju vedre boje i teksture, počevši od pastelnih do neonskih i uključujući materijale s uzorkom zmijske kože, s glitterom i metalik efektima. A izbora ne nedostaje ni za zagrižene klasičarke, jer su u kolekciji zastupljeni i neutralni crni, bijeli i bež modeli.

birkenstock tekst

Birkenstockice više nisu samo beskrajno udobne, već i izuzetno chic. Muči li vas što uz njih odjenuti, pogotovo ako ste u prošlosti imali podijeljene reakcije oko ovih natikača, nećete pogriješiti ako ih kombinirate uz prozračne bijele haljine od lana ili traper – vruće hlačice, poderani jeans i traper kombinezone. U nastavku pogledajte dijelić aktualne Birkenstock kolekcije, čiji će primjerci nesumnjivo biti često viđeni u narednim tjednima i mjesecima.

BIrkenstock15Birkenstock7Birkenstock4

Birkenstock9

Birkenstock8

Birkenstock14

Birkenstock5

Birkenstock3

Birkenstock

Birkenstock2

Birkenstock11

Birkenstock12

Birkenstock13

Birkenstock10

Foto: Birkenstock

0