Kako kombinirati bijelu košulju ove sezone?

Kada govorimo o odjevnim klasicima, moguće je nabrojati nekoliko njih koji su odoljeli testu vremena i ostali nosivi u svim prilikama. Dapače, mnogi od njih sjajno su se slagali i s najnovijim modnim trendovima u datom trenutku. A jedan od tih univerzalno privlačnih klasika jest i bijela košulja – sama baza ženske garderobe, čiji sjaj nikada nije izblijedio.

Varirale su jedino njene dimenzije, pa su se kroz povijest nosile razne duljine, od košulje u stilu crop topa do predimenzioniranog modela. Oversized modeli bijele košulje i ove su sezone veliki hit, a košulja koja izgleda kao da je posuđena iz muškog ormara, najšarmantniji je dodatak ženskom stilu ove jeseni.

Bijela košulja u svakodnevnim kombinacijama

Ako se pita trendseterice, bijela košulja više nije samo dio poslovnih kombinacija, već je glavna zvijezda svakodnevnih lookova. Njima dozu ležernosti daje još jedan vječni komad – jeans, a traperice kao da su postale najbolje prijateljice bijeloj košulji ove sezone. Naravno, ova kombinacija nije ništa novo i neviđeno, no poznate djevojke s Instagrama dale su joj jedno moderno ruho, pogotovo kada se bijela košulja i traperice nađu u kombinaciji s ‘it’ modnim dodacima sezone. Ležerniji look postiže se s balerinkama/tenisicama i detaljem kao što je ‘baker boy’ kapa, a bijela košulja i traperice mogu postati i zvijezde formalnijih lookova, ako preko njih prebacite sivi sako i na noge nabacite par salonki na visoku petu.

Objavu dijeli Jazy goh (@jazy_g)

0