The Birth Poster – slatka uspomena na vašu bebu

Uspomene su tu da se čuvaju, zar ne? Međutim, ponekad mnogima od nas ponestane inspiracije za to kako to zapravo napraviti. The Birth Poster nije samo odlična uspomena na vaše novorođenče, nego je i odličan poklon za novopečene mame, ali i krasna dekoracija za vaš dom.

The Birth Poster nastao je u Stockholmu u Švedskoj, a koncept je osmislio bračni par, Evelina i Gustav Westman. Oni su savršeni tim čiji proizvod krasi domove u više od 100 zemalja svijeta. Gustavova pozadina nagrađivanog umjetničkog direktora u kombinaciji s Evelininom strašću za ilustracijom postavili su odličnu osnovu za jedinstvenu ideju i proizvod.

Iz Švedske s ljubavlju…

The Birth Poster vam omogućava da na jedinstven i bezvremenski način zapečatite sjećanje na svoje dijete u njegovoj stvarnoj dužini, netom nakon rođenja. Poster je dostupan u više različitih varijanti. Beba koja je skicirana na posteru može biti pozicionirana na više različitih načina. Primjerice, ona može ležati na trbuhu, boku ili leđima. Također, više je vrsta tehnika kojom poster može biti ilustriran – povlačenjem samo jedne linije ili skiciranjem. Poster može biti i jednostruk, dvostruk ili utrostručen i skica se može nalaziti na raznobojnim podlogama. Vi možete sami izabrati opciju koja vam je najdraža na njihovoj web stranici, a poštarina je besplatna. Pri narudžbi postera odmah imate opciju odabrati i jedan od tri ponuđena okvira za njega. Na dnu ilustracije istaknuta je dužina bebe, gramaža te datum rođenja.

Foto: The Birth Poster

0