Prvi trudnički lookovi Blake Lively

blakecannes1

Prvi dan filmskog festivala u Cannesu jučer je protekao u znaku filma ‘Café Society’ Woodyja Allena koji je sa sobom poveo cijelu glumačku ekipu filma. Povodom premijere, u grad na francuskoj rivijeri stigla je i njegova glavna zvijezda i redateljeva aktualna muza Blake Lively, koja u filmu tumači ulogu Veronice.

Iako još uvijek nije potvrdila glasine o drugoj trudnoći, za nju je to već učinio njen trudnički trbušćić, koji je Blake pokazala u dva modna looka prezentirana jučer u Cannesu. Glumica se na svom Instagram profilu već pohvalila raskošnom garderobom koju je sa sobom ponijela na filmski festival, a svoje obaveze vezane uz promociju filma započela je odjevena u crveni kombinezon dizajnera Juana Carlosa Obanda, u kojem je prisustvovala popodnevnom druženju s medijima.

blakecannes2

Blake, koja je poznata po tome da za crveni tepih čuva svoja najglamuroznija izdanja, na večernjoj premijeri filma zablistala je u dugoj večernjoj haljini s metalik srebrnim panelima, koja je skladno pratila njenu liniju tijela i izrađena samo za nju stigla iz modnog ateljea kuće Versace. Sudeći po početku filmske turneje, poznata glumica pripremit će nam još mnoga upečatljiva trudnička izdanja.

Foto: Guliver/Getty Images, Splash News

 

0