Inovativna kozmetika za najmlađe

Inovativna kozmetika za najmlađe

Dots dječja kozmetika

Kako bi očuvali zdravlje naših najmlađih, tvrtka Fab Lab je u suradnji s pedijatrom prof.dr.sc. Milivojem Jovančevićem te dermatologom dr. Dinkom Kaliternom kreirala liniju kozmetičkih proizvoda za djecu. Bajkovitog izgleda i inovativnih formula, namijenjeni djeci vrtićke i školske dobi. Dots proizvodi za djecu u njihovoj svakodnevici igraju preventivnu ulogu u borbi protiv bakterija i bolesti. Osim što će očuvati njihovo zdravlje, Dots antibakterijski gel za ruke te My First Deo dezodoransi u spreju i gelu mališane će oduševiti vedrim dizajom i vilenjacima koji ga krase.

DJEČJA KOZMETIKA KOJA SPAJA INOVATIVNOST I BAJKOVITOST

Linija proizvoda tvrtke Fab Lab koju čine dezodoransi i antibakterijski gelovi po svojim karakteristikama pripada u kategoriju medicinskih proizvoda, što jamči učinkovitost i neškodljivost. Dots proizvodi vrijedan su dodatak ne samo svakodnevnoj dječjoj rutini, već i trenutno nedovoljno zastupljenom segmentu dječe kozmetike koji će u potpunosti zadovoljiti potrebe mališana uz poštivanje najviših zdravstveno-sigurnosnih standarda.

MY FIRST DEO DEZODORANSI

Dots dječja kozmetika deo

Polazak u školu donosi brojne promjene u život svakog klinca među kojima se ističu specifične psihosocijalne promjene i interakcije koje vode češćoj uporabi kozmetike. Osim velikih promjena koje donosi polazak u školu, sve ranija potreba za korištenje kozmetičkih proizvoda rezultat je sve ranijeg ulaska u predpubertet i pubertet zbog prehrane koja obiluje hormonima. Nedostatku proizvoda koji bi sastavom i kakvoćom bili primjereni za tu dob, Fab Lab donosi odgovor u još jednom inovativnom proizvodu za djecu, Dots My First Deo.

Dots dječja kozmetika deo

U obliku dezodoransa i gela, My First Deo dezodorans je prva potpuno prirodna linija dezodoransa. Bez dodataka aluminija, alkohola, parabena i silikona, prilagođena djeci od deset i više godina koja ulaze u pubertet i prvi put se suočavaju s neugodnim mirisima vlastitog tijela. Nježna formula bazirana na alum kamenu i bio aloe veri smanjuje rizik od alergija, njeguje i štiti kožu, sadrži molekulu mirisa koja ne blokira znojenje i pruža osjećaj svježine. Ne ostavlja mrlje na odjeći i lako se odstranjuje s bilo koje tkanine toplom vodom.

DOTS ANTIBAKTERIJSKI GEL ZA RUKE

Antibakterijski gel za ruke sa prirodnom aloe verom prilagođen je potrebama osjetljive dječje kože. Prikladan je za svakodnevnu uporabu. Svjetlucave granule koje se tope u dodiru s kožom, praktično džepno pakiranje i neodoljivi mirisi svakodnevnu higijenu čine zabavnom. Uz stručnjake koji su kreirali formulu dovoljno nježnu i za najosjetljiviju dječju kožu, u kreiranju antibakterijskog gela sudjelovali su i najmlađi. Oni su odabrali dizajn, miris, praktičnu veličinu za svaki džep ili školsku torbu i sigurnosni flip-flop zatvarač.

https://youtu.be/HyF_aUX8YTQ

Ovi jedinstveni i bajkoviti proizvodi, čuvari zdravlja namijenjeni dječjoj populaciji mogu se kupiti u svim ljekarnama Farmacije. Zatim u ljekarnama Primapharme te u ostalim manjim ljekarnama diljem Hrvatske. Detaljnije informacije o Dots proizvodima pronađite na web stranici www.dots.hr, njihovoj Facebook stranici i Instagram profilu.

Foto: Dots

Učitati još
Zatvori