Najbolji tekući puderi za mješovitu kožu

Najbolji tekući puderi za mješovitu kožu

Mješovita koža poseban je izazov, i što se tiče njege, i što se tiče make upa. Zapravo će malo koji make up izgledati dobro, ako mješovita koža nije pravilno njegovana. No, ako odgovarate ovom tipu, već znate boljke koje vas muče: koža koja pojačano luči sebum na T-zoni (čelo, nos, brada) i obrazi koji su suhi. Simptomi se mogu dodatno pogoršati u vremenskim ekstremima, pa se ljeti može činiti da vam je koža masnija no ikad, dok su u zimskim mjesecima zone lica koje su suhe sklone dodatnoj dehidraciji i perutanju. Pronaći tekući puder koji će na istom licu zadovoljiti sve njegove želje i potrebe, u slučaju mješovite kože zato je veliki izazov.

No, na Redditu i jednoj od njegovih kategorija vezanih uz make up, probudila se rasprava o najboljim tekućim puderima za mješovitu kožu, koja će vas možda čak odvesti u smjeru pronalaska podloge kakvu ste oduvijek tražile. Najbolje od svega jest što su svi tekući puderi koji su se našli u top 5 za mješovitu kožu drogerijskog ranga, zbog čega na njih nećete potrošiti mnogo novaca i neće vam biti toliko žao ako vam ne odgovaraju, već će vam u budžetu ostati novaca za isprobati sljedeći puder. Svaki od ovih tekućih pudera lako se nanosi i blenda, a osim toga što lučenje sebuma drži pod kontrolom, također čini make up postojanijim no inače, pa ga nije potrebno učestalo popravljati kroz dan.

Revlon Colorstay Makeup

L’Oréal Paris Infallible Pro-Matte Foundation

Maybelline New York Fit Me Matte + Poreless Foundation

Covergirl Clean Matte BB Cream

Wet n Wild Photo Focus Foundation

A osim ovih pet tekućih pudera koji su favoriti za mješovitu kožu u Redditovoj zajednici, odlučili smo izdvojiti još njih pet koji odrađuju i više nego dobar posao. Variraju od drogerijskog do high end ranga i među njima će svaka žena pronaći formulu, kao i nijansu za sebe.

Catrice 24H Made To Stay Makeup

Make Up For Ever HD High Definition Foundation

Diorskin Nude Natural Glow Radiant Foundation

Clinique Even Better Makeup

MAC Studio Fix Fluid SPF 15 Foundation

Učitati još
Zatvori