Korektor koji s razlogom ima listu čekanja od 5000 ljudi

Korektor koji s razlogom ima listu
čekanja od 5000 ljudi

Korektor je, bez sumnje, jedan od najvažnijih komada šminke koji morate posjedovati. Zbog njegove snage zamagljivanja, isticanja i, naravno, prikrivanja, načini na koji ga možete upotrijebiti su gotovo neograničeni, što ga čini jednim od must-have proizvoda u vašoj torbici za šminku. Zbog toga je jako važno pronaći onaj pravi korektor za vas. Pogotovo ako ste među onima koji pate od tamnih krugova oko očiju, a vi ste sigurno isprobali gotovo svaki korektor na tržištu. Međutim, niti jedan korektor vas neće impresionirati kao Rodial Banana Lowlighter.

Jedna nijansa korektora koja pristaje svakom tonu kože

Banana Lowlighter je izašao u prodaju početkom ove godine i brzo je postao jedan od najtraženijih proizvoda na beauty sceni – usprkos tome što je dostupan samo u jednoj nijansi. Ovaj proizvod jednim je dijelom korektor, a drugim highlighter te se može nositi samostalno ili ispod pudera. Osmišljen je tako da pruža vašoj koži prirodni sjaj i nudi nježno i blistavo prekrivanje. Vaši tamni krugovi oko očiju samo će nestati ispod njegovog sjajnog finiša te ćete postići onaj idealan no make up look kojem svi težimo. Ovaj korektor izgledat će netaknuto i satima nakon primjene.

Rezultatima Banana Lowlightera bili su impresionirani i mnogi beauty influenceri koji su se od zakleli na vjernost ovom proizvodu. Ta moćna mješavina hypea i performansi ovog korektora pretvorila je Rodial Banana Lowlighter u must-have preko noći. Upravo to je uzrokovalo to da se on rasproda apsolutno svugdje. Pogotovo tijekom karantene, brend je unutar tjedan dana rasprodao sve zalihe ovog korektora koje su imali za cijelu godinu. Potražnja za njim toliko je velika da je Rodial morao kreirati listu čekanja za svoje kupce, a ta lista sada ima više od 5000 imena.

Kad Rodial Banana Lowlighter ponovno dođe u prodaju, što bi se trebalo dogoditi nekad tijekom posljednja dva tjedna kolovoza, i vi ga možete nabaviti. Sve što trebate je ubaciti svoje ime na listu čekanja na linku i bit ćete obaviješteni čim se obnove zalihe.

Foto: Instagram, Rodial

Učitati još
Zatvori