Što kada šampon i regenerator više nisu dovoljni za potpunu njegu kose?

Što kada šampon i regenerator više nisu
dovoljni za potpunu njegu kose?

Kada govorimo o idealima ženske ljepote, jedan od dominantnih u društvu svakako je onaj koji se tiče lijepe, zdrave i blistave kose. Kosa koja pada u slapovima, koja se presijava na sunčevoj svjetlosti i koja djeluje kao da puca od zdravlja, težnja je koju većina nas pokušava ostvariti, no put do cilja, odnosno ostvarenja tog ideala, nije tako jednostavan.

Zašto? Zato što je naša kosa svakodnevno pod opterećenjem, gubi vlagu, hranjive tvari i vlasi se na taj način jako brzo oštećuju i pucaju, a ispucale vlasi baš i ne govore u prilog zdravoj i prelijepoj kosi o kojoj sanjamo. Osim toga, u moru proizvoda za njegu i obnovu kose koje trenutno pronalazimo na tržištu, postaje teško pronaći one koji su baš po mjeri nas i naše kose, pa nerijetko pogriješimo i tretiramo kosu krivim preparatima. Naposljetku, možda svojoj kosi jednostavno ne pružamo dovoljno.

Ako i vi imate osjećaj da njega koju joj osiguravate na tjednoj bazi nije dostatna, postaje jasno kako svoju rutinu njege kose morate dići na jedan sasvim novi nivo od šampona i regeneratora koje ste dosad koristile. Pristupite njezi kose jednako kao što biste i njezi lica; dosad ste sigurno izgradile uspješne personalizirane beauty rutine koje za vas besprijekorno funkcioniraju i koje koži lica, kako bi ona zadržala svoju ljepotu i mladenački sjaj, osiguravaju sve potrebne nutrijente i još više od toga. Potpuno isti princip primijenite i kada je riječ o njezi kose. Detektirajte što je to što joj nedostaje i osigurajte sve preduvjete za potpunu njegu kose s kojom ćete biti zadovoljne.

Njega upravo po mjeri vaše kose

Poznati autoriteti u svijetu haircare proizvoda odlučili su potrebe i želje žena staviti na prvo mjesto, postavivši si tri pitanja; ‘Što kada bi njega kose mogla biti personalizirana?’, ‘Što kada bi ta njega, ne samo odgovarala potrebama tipa i stanja kose, već i bila dovoljno intenzivna i konkretna da kosi omogući jedan novi boost?’ i ‘Što kada bi se tako lako i tako brzo uklopila u našu uobičajenu rutinu njege kose?’.

Sve to omogućili su stručnjaci iz Schwarzkopfa, koji su predstavili Gliss Beauty boostere – male, ali moćne stručnjake za obnovu kose, koji predstavljaju pojačanu njegu, idealnu za one dane kada nam je kosa slaba i beživotna i potrebna joj je regeneracija. Sada i vi možete dati svojoj kosi poticaj s Gliss Beauty Boosterima, a zašto vam baš oni trebaju u kombinaciji sa šamponom i regeneratorom koje inače koristite, otkrivamo u nastavku.

Personalizirani pristup

U liniji se nalaze ukupno tri boostera, od kojih svaki ima svoju namjenu. Izbor je dovoljno sveden, a opet dovoljno sadržajan da ćete u njemu pronaći idealan proizvod za sebe, bez potrebe za dugim lutanjem po policama drogerija. Tri boostera o kojima pričamo su Repair Booster s pantenolom za snažan poticaj obnove, Shine Booster s dragocjenim uljem za snažan poticaj sjaja i Strengthening Booster s keratinom za snažan poticaj ojačanja vlasi. Izaberite jedan od njih prema tome što je vašoj kosi najpotrebnije i personalizirajte svoju uobičajenu rutinu njege kose na način da ga uparite sa svojim omiljenim šamponom i regeneratorom.

Intenzivna njega

Što kada šampon i regenerator više nisu dovoljni za potpunu njegu kose? Na to pitanje odgovaraju upravo Gliss Beauty boosteri, tretmani koji sadrže pozitivno nabijene njegujuće sastojke za oštećene dijelove kose koji su negativno nabijeni. Najveća posebnost ovih boostera je da se mogu umiješati u bilo koji šampon ili regenerator koji koristimo i tako kosi daju dodatnu, pojačanu njegu.

Jednostavnost korištenja

Kod ovakvih dodatnih tretmana, složit ćemo se, skoro najbitnije postaje da nam ne oduzimaju previše vremena u užurbanoj svakodnevici, no s Gliss Beauty boosterima nema tih problema; na kosi djeluju minutu do dvije i zatim se ispiru, zbog čega ih se može koristiti bez kompromisa.

Osim toga je super jednostavno koristiti ih. Istisnete malu količinu svog uobičajenog šampona ili regeneratora na dlan, zatim u nju dodate 1-2 stiska pumpice Gliss Beauty boostera po želji (za obnovu, jačanje ili sjajniji izgled kose), pomiješate među dlanovima i nanesete na kosu. Dvije minute kasnije, vrijeme je za temeljito ispiranje proizvoda, a nakon toga i za uživanje u svojoj prekrasnoj kosi.

Odaberite i vi savršeni ritual za svoj tip kose uz Gliss Beauty boostere, koje nabaviti možete po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 49,90kn, a može se naći u drogerijama.

Foto: Unsplash, Pexels, Gliss

Advertisement

Učitati još
Zatvori