Instagram profil s divnom inspiracijom za ljetne manikure

Instagram profil s divnom
inspiracijom za ljetne manikure

@emilyjanelathan

Ljetna manikura “podnosi” sve – ona može biti neutralna u nude nijansama, jarkih boja, čak i neonska. Donosi različite motive, bili oni cvjetni, minimalitički ili s popularnim uzorcima poput leoparda i zebre. U toploj sezoni na noktima je dopušteno baš sve, a vrijedi samo jedno pravilo – dajte mašti na volju i neka se kreativac u vama probudi!

Vlasnica brenda s modnim dodacima koja radi divne manikure

Na Instagram-profilu Emily Jane Lathan pronašli smo odlične fotografije manikure kojima se možete inspirirati za nadolazeće godišnje odmore. Inače, Emily je osnivačica brenda Rock n Rose na čijem se web shopu mogu kupiti divni komadi nakita i ukrasa za glavu te torbe.

@emilyjanelathan

Sa svakom divnom manikurom, Emily pokazuje i neki novi komad nakita pa možemo vidjeti divno prstenje koje bismo rado vidjeli i u svojoj kolekciji. Emily je za ovo ljeto pokazala stvarno odlične ideje: možete svaki nokat obojati u drugu boju, nacrtati ivančice, oslikati ih trendi leopard uzorkom ili crtežima koji izgledaju poput Picassovih. Pripremite spretnu ruku i bacite se na posao!

Učitati još
Zatvori