Kako do blistavog osmijeha u jednom danu

Kako do blistavog osmijeha u jednom danu

osmijeh

Osmijeh priča priču

Utjecaj stupnja našeg samopouzdanja na ostavljanje prvog dojma prilikom novog upoznavanja ili razgovora za posao možda je puno veći nego što bismo to htjeli priznati sami sebi. Da li gledamo sugovornika u oči? Da li smo uspravljeni ili pogrbljeni? Da li se smijemo ili smo namršteni? Prvi i najbitniji dojam koji ostavljamo na druge, stvara se u svega prvih par sekundi upoznavanja, a jedan od najvažnijih faktora koji će utjecati na ostavljanje dobrog dojma jest i širok osmijeh.

On će o nama ispričati priču koja nikada ne mora biti izgovorena, a popravni ispit iz prvog dojma, teško da ćemo dobiti. Nedostatak jednog ili više zuba direktno utječu na ponašanje pojedinca te kroz dogledno vrijeme može čak izazvati pretjeranu sramežljivost pa čak i anksioznost. Osobe koje imaju prorijeđene zube djelovat će starije nego što jesu, a u svijetu kada je mladost na cijeni više nego ikad prije, dojam koji će dobiti druga osoba nam ne ide u korist.

Tim-Dent

-ALL-on-4-

Od sada je moguće imati potpuno novi osmijeh u samo jednom posjetu stomatologu. – ALL-on-4- zasigurno je najveći pomak u posljednjih 45 godina, koliko se implantati koriste za nadomještanje zubi. Upravo je zadivljujuća činjenica da pacijenti koji su ostali bez zubi ili dijela zubi, s ovim tretmanom nakon samo 24 sata dobivaju potpuno nove zube i blistav osmijeh pri izlasku iz stomatološke ordinacije.

Riječ je o metodi ugradnje fiksno-protetskog nadomjestka fiksiranog na samo četiri najkvalitetnija titanska Nobel biocare implantata unutar 24 sata. To ju čini brzom i minimalno invazivnom, a bezubi ili djelomično obezubljeni pacijenti tako nakon samo jednog posjeta dobivaju fiksni hibridni most koji zadovoljava sve funkcijske i estetske zahtjeve samog pacijenta.

dr.med.dent. Marko Miličić

dr.med.dent. Marko Miličić

Dr. Marko Miličić savjetuje kako do savršenog osmijeha

Ovaj revolucionarni tretman u stomatologiji među prvima u Hrvatskoj počeo provoditi dr.med.dent. Marko Miličić, specijalist oralne kirurgije i implantologije. Zahvaljujući iskustvu ugradnje više od 5000 implantata godišnje, uspješno riješenim najzahtjevnijim slučajevima dentalne implantologije, dr. Marko Miličić ubraja se među vodeće hrvatske oralne kirurge. Ono što je pacijentima svakako najvažnije je da sam zahvat traje vrlo kratko, a nakon samo jednog posjeta oralnom kirurgu pacijent unutar 24sata od operacije dobiva fiksni hibridni most i funkcionalne zube. U samo jednom danu imat ćete osmijeh na kojem će vam svi zavidjeti, naglašava dr. Miličić.

Osobe koje imaju lijepe, čiste i ravne zube te ih se ne srame pokazati prilikom novih upoznavanja, odat će dojam osobe koja zna koliko vrijedi. Kada se smijemo, drugi nas smatraju pristupačnijima, pouzdanijima, a mi djelujemo opuštenije i prirodnije. Djelujemo kao osobe koje se ne srame svog izgleda, i drugima pokazujemo svoju autentičnost i stav. Nije li to dobra start pozicija za nova poznanstva i nove poslove?

Foto: Unsplash, Maja Kljaić

Učitati još
Zatvori