5 beauty trikova s kojima ćete izgledati besprijekorno svakog jutra

5 beauty trikova s kojima ćete izgledati
besprijekorno svakog jutra

@belenhostalet

Kad bi se jutro moglo opisati samo jednim epitetom, vjerujemo kako bi ga mnogi opisali upravo riječju – užurbano. Upravo zbog tog, savjet o tome kako kako da jutro bude što “bezbolnije” uvijek je dobrodošao, a u nastavku donosimo nekoliko beauty trikovima s kojima si možete pomoći svako jutro i postići besprijekoran look, unatoč neispavanosti i podočnjacima!

1. Okoloočna krema je must have proizvod

Nakon buđenja, većinu nas muči isti problem – područje oko očiju izgleda izrazito natečeno i često treba proći puno vremena da ta natečenost prođe. Međutim, s obzirom na to da su ujutro mnogi na knap s vremenom, svaka je minuta važna pa treba potražiti proizvode koji će imati pozitivan učinak na osjetljivo okoloočno područje. Tu u centar pozornosti dolaze kreme za područje oko očiju koji trebaju biti sastavni dio svakodnevne beauty rutine, a redovitom uporabom smanjit će se tamni krugovi i natečenost.

2. Korektor je mali čarobnjak iz kozmetičke torbice

Kad bismo trebali odabrati samo jedan proizvod iz kozmetičke torbice bez kojeg nam je teško zamisliti svakodnevnu make up rutinu, to bi vjerojatno bio korektor. Prekriva sitne nepravilnosti na licu, kao i tragove nespavanja, a u svakom trenutku u danu možemo za njim posegnuti i aplicirati ga na lice. Stoga, ne treba ga preskakati ni u jutarnjim satima kad u samo nekoliko poteza možete prekriti sitne prištiće ili tamne krugove ispod očiju.

@camillecharriere

3. Balzam za usne u boji dat će živost licu

Ništa licu ne daje dojam svježine kao dašak boje na usnama. Umjesto klasičnog ruža, u beauty rutinu ubacite balzam za usne koji će usne dovoljno hidratizirati i zaštititi, a istovremeno im dati boju koja će zajamčiti wow efekt.

4. BB krema je najbolji saveznik u svakodnevnim prigodama

Ako niste obožavateljice pudera u svakodnevnoj uporabi, onda je BB krema ta koja, vjerujemo, vrlo često spasi situaciju jer istovremeno hidratizira kožu, prekriva nepravilnosti na licu, a pritom ne stvara osjećaj maske na licu, što je često slučaj s puderima. BB krema je dobar izbor za različite vrste kože – jednostavno se nanose, a koža s njima može disati pa su savršen izbor za jutarnju beauty rutinu.

5. Suhi šamponi savršen su način za brzo osvježavanje kose

Svakome se dogodi bad hair day, ali otkad su se na tržištu popularizirali šampuni za suho pranje kose, takav je dan mnogo lakše podnijeti! Mali, ali moćni saveznik spašava kosu i frizuru u svim situacijama kad nemamo vremena ili snage za pranje kose, a užurbana jutra svakako su jedna od takvih situacija.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori