Beauty trik s rumenilom za koji vam treba samo jedna minuta

Beauty trik s rumenilom za koji vam
treba samo jedna minuta

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli PatriciaTedaTiricia (@patriciatedatiricia)

Rijetko koja žena sasvim je zadovoljna izgledom svog tena kada se ujutro ustane iz kreveta, no zato je tu make up da spasi stvar i blijed ili beživotan ten pretvori u onaj besprijekoran, svjež i pun života. A u postizanju te iluzije svakako pomaže rumenilo, koje licu ne daje samo boje, već i toliko željenu svježinu.

Jeste li znali za ovaj beauty trik s rumenilom za koji će vam trebati doslovno jedna minuta, a koji će vašem licu dati prirodno sjajan i svjež dojam? On je zapravo as iz rukava make up artista Pabla Rodrigueza, nastao kao odgovor na učestali zahtjev njegovih klijentica da za njih kreira make up look koji će licu osigurati prekrivanje nesavršenosti, no istovremeno prirodan dojam na koži koja kao da nema make up, s tek malo boje na obrazima. Idealan je to make up look čak i za svaki dan, a za trik o kojem pričamo čak vam neće trebati ni neki novi proizvod, već rumenilo, puder i ostalo što već imate u kozmetičkoj torbici.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Helen ⚡️ (@la.vie.stella)

Ključna stvar je da se u ovom slučaju rumenilo nanosi ispod, a ne iznad, odnosno preko podloge. Za početak, nužno je dobro hidratizirati lice i na taj ga način pripremiti za nanošenje make upa. Koža koja je nahranjena, hidratizirana i u ravnoteži, zahvalit će vam najboljim mogućim izgledom make upa koji ćete nanijeti na nju. Nakon što ste ju njegovali, na kožu nanesite kremasto rumenilo i tapkajte ga prstima u kožu (nemojte ga razmazivati), stavljajući fokus na zonu jagodičnih kosti. Jednom kada se rumenilo osušilo, nanesite podlogu vrlo lagano i nježno ju umasiravajući u kožu, pogotovo u predjelu obraza na koje ste prethodno nanijeli rumenilo.

Krajnji efekt? Lagana boja rumenila koja prodire kroz podlogu i djeluje kao da dolazi iznutra, iz dubine kože, kao znak njena zdravlja i svježine. Rumenilo će na ovaj način djelovati mnogo prirodnije i gotovo je nemoguće da vam se dogodi da pretjerate s njim, kao što ponekad zna biti slučaj kada se s njime zaigramo, nanoseći njegovu pretjeranu količinu na vrh podloge. Malom zamjenom redoslijeda korištenja proizvoda, postići ćete blistav i prirodan dojam za svaki dan, a ona vam neće oduzeti ništa više vremena no što vam inače oduzima nanošenje podloge i rumenila.

 

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori