Što učiniti s jastučićima oko struka?

Ljeto nam se vratilo, a s njim i sve češći pogledi u ogledalo i analize svih onih ‘nedostataka’ koje najčešće samo mi vidimo. Međutim, ako poželite nešto poduzeti u vezi toga, postoji cijeli niz neinvazivnih tretmana za oblikovanje tijela koji su sve popularniji tijekom zadnjih nekoliko godina. Ti tretmani vam mogu pomoći u preoblikovanju svih onih ‘kritičnih zona’ na tijelu. Oni se oslanjaju na moderne i soficticiranje tehnologije kojima možete postići gotovo sve što poželite – zategnutu kožu, smanjeni obujam struka, bedara ili natkoljenica, smanjenje celulita i jačanje mišića. Odlučili smo provjeriti ponudu tretmana u Centru za oblikovanje tijela Poliklinike Bagatin jer nam se godišnji odmor sve više bliži, a Ana Mogulić, voditeljica Centra za oblikovanje tijela i odjela kozmetologije Poliklinike Bagatin, uvjerila nas je da uz njihove tretmane još uvijek stignemo promijeniti sve što poželimo.

Nova zvijezda Poliklinike Bagatin

Često nas muče ‘jastučići’ koji nam se stvaraju u području struka, a ne možemo zaboraviti ni na one koji nastaju na bokovima koji nas sprečavaju u tome da se opustimo i bezbrižno uživamo u ljetovanju. Poželite li ukloniti te lokalizirane masne naslage i pripremiti se za opušteno sunčanje i kupanje na plaži, uz pravilnu prehranu i zdrav način života koji već prakticirate, Ana predlaže da iskušate novu zvijezdu Centra za oblikovanje tijela Poliklinike Bagatin – Emerald hladni laser, koji je ujedno i prvi u Europi.

Neinvazivni hladni laseri za preoblikovanje tijela efektivno uklanjaju masno tkivo i zatežu kožu bez negativnih nuspojava, što su potvrdila i mnogobrojna istraživanja. Emerald je najnoviji hladni laser na tržištu koji na potpuno bezbolan, brz i 100 % siguran način uklanja masne naslage i zateže kožu. Kako? Hladna laserska zraka stvara poru na masnoj stanici kroz koju se sadržaj masne stanice izlučuje, a koji potom prirodnim putem odlazi iz tijela kroz limfu i mokraćni sustav“, otkriva Ana Mogulić.

Izgubljeni centimetri kao jedina nuspojava

Svatko koga muči višak masnih naslaga i nije ih mogao (ili stigao) ukloniti zdravom prehranom i vježbanjem te svatko tko želi izgubiti centimetre u struku, dobar je kandidat za ovaj bezbolni tretman.  „Za osobe čiji je BMI (indeks tjelesne mase) veći od 30 ili osobe koje imaju problem s pretilošću, preporučujemo kombinaciju različitih tretmana, a glavnu ulogu u oblikovanju tijela odigrat će upravo Emerald laser“, ističe Ana Mogulić.

Za vrijeme svakog tretmana medicinski kozmetolog postavlja laserske diode na željena područja. Vi opušteno ležite na krevetu dok hladne laserske zrake potpuno bezbolno prolaze kroz kožu emulzificirajući neželjenu masnoću kroz poru na masnoj stanici, koja potom napušta tijelo prirodnom detoksifikacijom“, objašnjava Ana, koja kaže kako glavni tretman obično traje 30 minuta, a nakon njega slijedi limfna drenaža kojom se postiže ravnoteža tekućina u organizmu i bolje opće stanje. Putem limfne drenaže potaknut će se tijelo da se brže pročisti i tako osigurati najbolji rezultati. Tijekom tretmana, kao i nakon njega, nema nikakvih simptoma i nuspojava osim izgubljenih centimetara.

Prednosti zelenih zraka

Emerald hladni laser poseban je zbog svojih zelenih zraka koje vam omogućavaju bržu redukciju masnih stanica uz kraće trajanje tretmana. Ovisno o području koje se tretira, u većini slučajeva je potreban jedan dolazak na tretman, no točan broj dolazaka i ciklusa za određeno područje definira se individualno za svakoga klijenta. Područja koja se mogu tretirati su trbuh, bokovi, gornji dio leđa, prsa, unutarnji i vanjski dio bedara, koljena, masno tkivo ispod stražnjice i podbradak. Bonus je to što se tijekom jednog tretmana može se tretirati više različitih područja. Inovativni Emerald posjeduje čak 10 diodnih glava iz kojih laserske zrake precizno pronalaze i smanjuju masnu stanicu ekstrahirajući iz nje masnoću i svu nepotrebnu tekućinu bez oštećenja same stanice.

On većim brojem laserskih zraka, u kratkom vremenskom roku, provodi 100% sigurnu i najbržu redukciju masnih stanica, a više o ovom jedinstvenom hladnom laseru i svim njegovim benefitima možete pročitati ovdje.

CoolSculpting – bezbolna alternativa liposukciji

CoolSculpting je tretman koji nazivamo bezbolnom alternativom liposukciji, a Poliklinika Bagatin među prvima je u Hrvatskoj u koju je stigao ovaj uređaj nove generacije. Tretman djeluje na principu kriolipolize, točnije tijekom CoolSculpting tretmana se jedinstvenom tehnologijom ciljano zamrzavaju i uništavaju masne stanice.

Iza uređaja Coolsculpting i tehnike kriolipolize stoji znanost, stručan istraživački tim te sjajni rezultati koji proizlaze iz milijuna i milijuna odrađenih tretmana. Sama kriolipoliza dokazano je najučinkovitija metoda za ciljano uklanjanje masnih naslaga tijekom koje će tijelo prirodnim putem eliminirati uništene masne stanice bez ožiljaka, operacije, oporavka“, otkriva Ana Mogulić djelić svog bogatog iskustva. „Mnoga klinička istraživanja pokazala su da masne stanice ne vole hladnoću i da se na određenoj temperaturi jednostavno smrzavaju. Upravo to radi CoolSculpting!“, dodaje.

Bye-bye masnoćama

Prve rezultate tretmana kriolipolize nećete morati dugo čekati. Oni se vide unutar jednog mjeseca od tretmana. No, finalne rezultate vidjet ćete za tri mjeseca, kada tijelo prirodno ukloni uništene stanice. Još jedan bonus ovog tretmana je to da dolazi do čak 27 posto nepovratnog smanjenja broja masnih stanica u tretiranom području. Sve dodatne informacije o tretmanu koji je u svijetu napravljen preko 8 milijuna puta, što itekako govori o njegovoj učinkovitosti, pročitajte ovdje.

U Poliklinici Bagatin tretman rade medicinski kozmetolozi te opći ili plastični kirurg. Tim je educirao proizvođač uređaja i iskusni službeni treneri. Integrirani sustav senzorima prati tjelesnu temperaturu prema kojoj prilagođava temperaturu, odnosno hladnoću samog aplikatora. U početku je na mjestu apliciranja moguće osjetiti blago štipanje, zatezanje, hladnoću i peckanje, ali to nestaje obično pet do 10 minuta nakon početka tretmana. Vi se za to vrijeme možete opustiti, odmarati, razgovarati na mobitel i veseliti se budućim rezultatima.

Na last minute ljetni tretman po svom izboru možete ići odmah! Kako biste bili sigurni koji je tretman idealan upravo za vašu problematiku, prvi korak do oblikovanog tijela su besplatne konzultacije u Poliklinici s njihovim stručnjacima na koje se možete naručiti ovdje!

Foto: Poliklinika Bagatin, Unsplash

0