Posjet stomatologu ne mora biti stresan: Do osmijeha vrijednog divljenja lakše nego ikada

Stomatološka stolica za mnoge predstavlja stres i grč u želucu, ali oralno zdravlje ne smije se zanemariti. Svakodnevna briga o zubima te njega usne šupljine, pokazuje i naše opće stanje organizma. Ono što je također bitno je i sam fizički izgled zubi i osmijeh jer je on prvo što zapažamo jedni na drugima. Već opće poznato je kako lijep i njegovan osmijeh otvara sva vrata, a toga su svjesni i ambasadori poliklinike TIM DENT Miličić. Martina Tomčić Moskaljov, Lana Klingor Mihić, Kristina Radić, Ivan Vukušić i Nika Turković imaju potpuno povjerenje u tim stručnjaka koji vode brigu o njihovom uvijek blistavom osmijehu. U stomatološkoj poliklinici TIM DENT Miličić objedinjuju se potreba i san o najljepšem osmijehu.

Svatko od njih ambasadora osmijeh vrijedan divljenja posjeduje upravo radi odlaska na redovite kontrole ili neke veće zahvate, ukoliko je potrebno. Redovitom higijenom smanjujemo rizik od bolesti zubi te na taj način sprječavamo česte odlaske stomatologu.

Tretmani koji se koriste u poliklinici TIM DENT Miličić suvremeni su, ali ono što je najbitnije je stručnost cijelog tima, koji svojim iskustvom, osim što djeluje, i savjetuje svakoga tko traži mišljenje ili mu je potrebna pomoć vezana uz osmijeh, bilo kakve vrste.

Posebnost stomatološke poliklinike TIM DENT Miličić jest da njen tim čine liječnici dentalne medicine sa specijalizacijama iz implantologije, estetske stomatologije, protetike, oralne kirurgije, ortodoncije te ostalih grana stomatologije, čime je osigurana najviša razina stomatološke usluge.

U poliklinici rade specijalisti implantologije, s iskustvom s preko 20 000 ugrađenih implantata, prilikom kojeg koriste najinovativnije tehnologije i isključivo najbolji sustav implantata – Nobel Biocare.

Jedna od grana stomatologije koju TIM DENT Miličić posebno ističe jest estetska stomatologija uz koju zubi postaji ravni i blistavi. Zahvaljujući vrhunskoj tehnologiji i potvrđenim vještinama stručnog tima dentalne medicine, stomatološka poliklinika TIM DENT Miličić, predvođena specijalistom estetske stomatologije dr.med.dent. Tamarom Žaja Miličić, uljepšavanje te potpunu preobrazbu osmijeha uz tretmane keramčikim ljuskicama ili laserskim izbjeljivanjem.

Foto: Bojan Zibar

0